Tri vile

Čudovita pripovedna glasbeno-plesna pravljica za otroke od 4. leta naprej in za vse ljubitelje pravljic.

Prijetna glasbeno plesna predstava je obarvana s klasično in slovensko ljudsko glasbo v vsej njeni žlahtnosti glasbenega izročila. Otroke popelje v pravljični svet vil, jim predstavi slovensko ljudsko izročilo v glasbi in besedi (v slikanici tudi z ilustracijo). Prav gotovo bo ugajala vsem, ki imajo radi pravljice ne glede na njihovo starost.

Vstopnina: 5 eur (vsak otrok dobi ob vstopnici še čokoladni mignon)
Rezervacije vstopnic: 040 33 66 72 ali info@kingkongteater.si

Nakup vstopnic: pol ure pred predstavo - od 16.30 naprej - na blagajni v Kavarni Union

Pred in po predstavi bo možen tudi nakup slikanice TRI VILE.
Avtorica teksta in ilustracij je Vesna Soban. Cena slikanice: 10 eur.

Več o predstavi:

Uršula in Vesna Soban bosta slikanico Tri vile, ki je tako v pripovednem kot slikarskem smislu klasična, predstavili v pripovedno-glasbeno-plesni obliki.

Igrali bosta komorno glasbo za kitaro, altovsko in sopransko kljunasto flavto, tamburin in metalofon. Skladbe so: Preludij Francisca Tarrege (ples vil), del skladbe Hrup z ulice Isaaca Abeniza (ples povodnega moža), koledniška-ljudska, Tiho pada sneg H. Kumer (besedilo in melodija) in avtorske skladbe V. Soban iz Otroške suite za kitaro solo ali komorno zasedbo: Ples, Otroštvo, Nostalgija

Nastopajoči: Uršula Soban, vzgojiteljica predšolskih otrok, improvizacijska igralka, plesalka.
Vesna Soban, Učiteljica klasične kitare, slikarka

Vesna in Uršula Soban imata 10 let izkušenj z izvajanjem različnih dogodkov za otroke in odrasle. Glasbena pravljica: Trije Kužki (Glasbena Mladina Slovenije); Vsakoletne predstavitve inštrumentov in Baročni koncerti za otroke, v obdobju dela v Glasbeni šoli Vrhnika in Vrtcu Najdihojca v Ljubljani. Sodelovali sta tudi ob podelitvi visokošolskih diplom z baročnimi in avtorskimi skladbami.

Vir: King Kong Teater, Napovednik.com

Naročite se na email listo King Kong Teater:

Zemljevid