Koala Voice/ predskupina Blue Town's Radio

  • Kaj: Festival glasbe, umetnosti in gledališča
  • Kdaj: sobota, 2.12.2017 od 21.30 do 2.00
  • Kje: Užitkarnica Jama, Stična
  • Prireditelj: KD Stična
  • Vstopnina: 8EUR

Koala Voice so na spletni strani opisani tako:
''Če so pred zmago na prvi ediciji natečaja dijaških bandov Špil liga skupino Koala Voice poznali le redki, jih danes poznajo vsi spremljevalci glasbene scene v Sloveniji.

Štiričlanska zasedba iz Kisovca je z izdajo prvenca Kangaroo’s a Neighbour in svojo zasvojajočo mešanico rocka, popa, disca, punka ter neustavljivo odrsko prezenco pričela pohod po odrih tako doma kot v tujini.

V zadnjih dveh letih so odigrali več kot 100 koncertov, vse od Rusije do Liverpoola, pa vse od Nizozemske, Nemčije do Bratislave, Budimpešte in Skopja. Britanski časopis DIY pa jih je razglasil za eno izmed petih najboljših odkritij konference Eurosonic leta 2016.

26.oktobra 2017 bo izšel njihov drugi studijski album Wolkenfabrik, ki ga je produkcijsko soustvarjal Danton Supple.

Koala Voice so: Manca Trampuš, Miha Prašnikar, Domen Don Holc, Tilen Prašnikar.''

Mi lahko dodamo samo še to, da kooooomaj čakamo!

Pa še Blue Town's Radio nas bodo ogrevali. Hu do.


VSTOPNINA: 6 € predprodaja, 8 € na dan
Vstopnice lahko kupite v Knjižnici Grosuplje – enota Ivančna Gorica med njihovim delovnim časom. Vstopnice bodo na voljo tudi eno uro pred posameznim dogodkom v Kulturnem domu Stična oziroma Užitkarnici Jama, za prireditve, ki se odvijajo v Užitkarnici.
Rezervacija vstopnic: info@kd-sticna.si ali 040 525 280 (Tina). Rezervirane vstopnice je potrebno dvigniti najkasneje 30 min pred začetkom dogodka. Za rezervirane vstopnice velja cena na dan dogodka.

Vir: KD Stična, Napovednik.com

Zemljevid