Četrtkove matineje za najstnike - Ledena fantazija

  • Kaj: Ledeni park / drsanje
  • Kdaj: četrtek, 7.12.2017 od 15.00 do 17.00
  • Kje: Kongresni trg, Ljubljana
  • Prireditelj: Ledena fantazija
  • Vstopnina: Otroci brezplačno, vstopnice na mojekarte.si

Popoldansko drsanje s kul glasbo. Zabave kot jih je Ljubljana gostila v starih časih. Tokrat na ledu! Posebno sladko presenečenje za vsakega drsalca/drsalko.

BREZPLAČNO Z VLAKOM
Ob predložitvi vstopnice za četrtkove matineje za najstnike in glasbene večere boste lahko na vseh prodajnih mestih Slovenskih železnic prejeli brezplačno vozovnico do Ljubljane in nazaj. Brezplačna vozovnica do Ljubljane in nazaj velja za dan, za katerega imate vstopnico. Hkrati si boste lahko z vozovnico za vlak tudi brezplačno izposodili drsalke in čelado.

Od 25. novembra 2017 do 7. januarja 2018 bodo obiskovalci lahko uživali v Ledeni fantaziji - na več kot 2000 m2 drsalnih površin v parku Zvezda. Gre za enega največjih ledenih parkov v Evropi. Ledeni park bo sestavljen iz dveh velikih odprtih drsališč in več kot 400 m drsalnih poti. Gre za športno-rekreativno-zabavni objekt, ki je namenjen vsem generacijam, družinam, šolam,tistim, ki znajo drsati in tistim, ki se bodo s tem šele spoznavali. Poleg drsanja bo ponujal bogato gostinsko ponudbo, tematske večere in druge dogodke, izposojo drsalk, šolo drsanja in še veliko več.

Ledeni park bo obratoval preko celega dneva, po v naprej določenem urniku. Termini bodo razdeljeni na tri dele - Bronast, Srebrn in Zlat. Pri vsakem od njih bosta veljala dva urnika. Prvi bo veljal med tednom od ponedeljka do četrtka in drugi od petka do nedelje in ob praznikih. Za otroke do 6. leta starosti bo vstop prost, prav tako bo brezplačna tudi izposoja čelad.

Urnike lahko najdete na uradni spletni strani, kjer lahko tudi kupite vstopnice.

Zunanje povezave: Uradna stran Ledene fantazijeFacebookInstagram

Vir: Ledena fantazija, Napovednik.com

Video

Zemljevid