Anti-age - delavnica

Preprosto povedano – vsi se počasi staramo. In prav je tako, Postajamo zrelejši, modrejši.  :)  In nihče ne more zanikati tega, da so tiste smejalne gubice okrog oči in ust pravzaprav zelo simpatične, saj odražajo nas – takšne, kot smo. Brez njih bi bil obraz brezizrazen, podoben maski.

Ko govorim o anti-age naravni kozmetiki, imam v mislih nekaj drugega. Vsa tista leta, ko je bila koža izpostavljena soncu, ker se mladi nismo zavedali, kaj ji UV žarki povzročajo in ko smo uporabljali take in drugačne koži ne preveč prijazne izdelke… Z leti seveda koža izgublja prožnost in vlago, na njej se pojavijo tudi pigmentni madeži. In če ne prej, pride tedaj čas, da se ji bolj posvetimo.

Nič ni preprosto in čarobne paličice tudi ni. Zato ne bomo govorili le o kozmetiki, temveč o vsem, kar pravzaprav vpliva na kožo – od hrane, navad, stresa, o notranjem in zunanjem staranju. Kasneje bomo prešli na naravne sestavine v anti-age kozmetiki, na rastlinska in eterična olja s posebnimi učinki ter vitamine, antioksidante in ostale aktivne učinkovine.

Nato pa nas čaka še ustvarjanje kar štirih prestižnih izdelkov za nego kože. Uporabljale bomo najnaprednejše sestavine na našem trgu, poskrbele bomo za vlago in prožnost kože, preprečevale starostne madeže in odpravljale gubice ter blažile rdečico in vneto kožo.

IZDELALE BOMO:

 

  • Arganovo anti-age kremo z antioksidanti -Arganovo olje, hranljivo karite maslo, številni vlažilci (hidratantna nega)…Obogatena bo z oljem šipkovih semen in antioksidanti (regenerativna nega).
  • Intenziven "lifting" gel - Regenerativni kompleks intenzivno vlaži in gladi našo kožo (sadne AHA kisline, hialuronska kislina, antioksidativno  - aloe vera in virginski nepozebnik).
  • Anti-age tonik z vitaminom C - Vitamin C, ki stimulira sintezo kolagena, ščiti celice pred poškodbami zaradi prostih radikalov in izenačuje ten kože, je eden najmočnejših antioksidantov.
  • Smiljev anti-age serum s koencimom Q10 - Prestižen oljni serum, obogaten s skvalanom (mehča kožo, obnavlja lipidno bariero) oljem granatnega jabolka (izboljša prožnost, pomirja rdečico, deluje fotoprotektivno) in koencimom Q10 (ščiti pred prezgodnjim staranjem in oksidativnim stresom)

PREDAVA: Inka P. Gerkšič, mednarodno certificirana aromaterapevtka. Po pridobljenem certifikatu angleške aromaterapije je pridobila tudi znanje francoske aromaterapije ter se nato posvetila študiju formuliranja in izdelave naravne kozmetike. Je ustanoviteljica Naravnega Kotička in Aroma Akademije ter predavateljica, pri čemer zajema izkušnje iz dolgoletnega vodenja tečajev za študente in individualnega dela z njimi, zato zna približati slušateljem tudi zahtevnejšo snov.


POMEMBNO: Delavnica je naprednejša in je namenjena udeležencem s predznanjem izdelave emulzij! Več o tem na spletni strani Naravnega Kotička.

DATUM: 25.1.2018 (od 17h do 21h)

LOKACIJA: Ljubljana, Brnčičeva 21.

CENA: 65 € – v ceno je zajeta skripta (moje skripte so tiskane na eko recikliran papir), izdelki, embalaža, razvajanje z domačim ekološkim čajem in darilce.

PRIJAVA: Prijavnica, več o delavnici in mnenja udeleženk so na spletni strani Naravnega Kotička.

Delavnica je namenjena manjšemu številu udeleženk, zato vam svetujem, da se pravočasno prijavite in si tako zagotovite mesto.

Pridružite se nam in prenovite svojo kožo! :)

Zunanje povezave: Več o delavnici in mnenja udeleženk na spletni strani Naravnega Kotička:Predstavitev predavateljice:

Vir: Naravni Kotiček, Napovednik.com

Naročite se na email listo Naravni Kotiček:

Zemljevid