Dogodek je že minil.

Ledena fantazija

  • Kaj: Ledeni park / drsanje
  • Kdaj: četrtek, 7.12.2017 od 9.00 do 0.00
  • Kje: Kongresni trg, Ljubljana
  • Prireditelj: Ledena fantazija
  • Vstopnina: Otroci brezplačno, vstopnice na mojekarte.si

Ljubljana in Slovenija bosta v letošnjem prazničnem času dobila novo, atraktivno turistično ponudbo v središču glavnega mesta, ki nadgrajuje obstoječe predpraznične in praznične aktivnosti.

Od 25. novembra 2017 do 7. januarja 2018 bodo obiskovalci lahko uživali v Ledeni fantaziji - na več kot 2000 m2 drsalnih površin v parku Zvezda. Gre za enega največjih ledenih parkov v Evropi. Ledeni park bo sestavljen iz dveh velikih odprtih drsališč in več kot 400 m drsalnih poti. Gre za športno-rekreativno-zabavni objekt, ki je namenjen vsem generacijam, družinam, šolam,tistim, ki znajo drsati in tistim, ki se bodo s tem šele spoznavali. Poleg drsanja bo ponujal bogato gostinsko ponudbo, tematske večere in druge dogodke, izposojo drsalk, šolo drsanja in še veliko več.

Ledeni park bo obratoval preko celega dneva, po v naprej določenem urniku. Termini bodo razdeljeni na tri dele - Bronast, Srebrn in Zlat. Pri vsakem od njih bosta veljala dva urnika. Prvi bo veljal med tednom od ponedeljka do četrtka in drugi od petka do nedelje in ob praznikih. Za otroke do 6. leta starosti bo vstop prost, prav tako bo brezplačna tudi izposoja čelad.

Urnike lahko najdete na uradni spletni strani, kjer lahko tudi kupite vstopnice.

Zunanje povezave: Uradna stran Ledene fantazijeFacebookInstagram

Vir: Ledena fantazija, Napovednik.com

Video

Zemljevid