Odprtje največjega trampolin parka v Sloveniji

  • Kaj: Druženja in zmenki
  • Kdaj: petek, 1.12.2017 ob 8.30
  • Kje: BTC City, Ljubljana
  • Prireditelj: Trampolin park WOOP!
  • Vstopnina: Trampolin park WOOP!

V ljubljanskem BTC-ju se gradi največji trampolin park v Sloveniji, ki bo po pestrosti vsebin v samem evropskem vrhu.


Trampolin park WOOP! bo začel obratovati že 1. decembra letos, mladi pa ga že sedaj nestrpno pričakujejo. Hkrati bo park tudi nov dom svetovno znane akrobatske skupine Dunking Devils, ki bodo svoje znanje in izkušnje, v okviru tečajev in delavnic, prenašali na mlajše generacije.
V zadnjih letih se je v svetu pojavil nov trend, ki v obliki trampolin parkov združuje nov način razvedrila, adrenalina in fizične aktivnosti. Tudi Ljubljana bo tako dobila nov športno-zabaviščni objekt, ki bo na 3.500 kvadratnih metrih, na Leskovškovi cesti, nudil več kot 100 trampolinov za edinstveno doživetje breztežnosti v zraku.

Združuje šport in zabavo
Trampolin park WOOP! bo namenjen vsem, tako otrokom in mladostnikom kot tudi odraslim, ki
želijo ostati fit, poskusiti nov način vadbe ter ob tem doživeti nepozabno izkušnjo. Trampolin park
bo nudil prostor za aktivno preživljanje prostega časa, druženje s prijatelji, družinsko zabavo, aktivna rojstnodnevna praznovanja, športne dneve za šole in vrtce, večerne dogodke s šov programom, teambuildinge za podjetja ter fitness programe.

Od trampolinskega zidu do olimpijskih trampolinov
V novem trampolin parku se bodo poleg trampolinov različnih dimenzij, namenjenih prostemu skakanju, nahajali tudi igralna in plezalna stena, napihljiva blazina, trampolinski zid, gimnastična jama, prostor za igro Med dvema ognjema na trampolinih, košarkarski koši za zabijanje ter trapez in slack line. Del parka bo namenjen tudi treningom profesionalnih športnikov: gimnastičarjem, freestyle športom in treningom akrobatskega zabijanja.

Varno in zabavno
Trampolin park WOOP! bo skakalcem zagotavljal varno in vrhunsko izkušnjo s pomočjo najsodobnejše opreme, strokovnega osebja in prilagojenih programov. Prav vsi pa bodo lahko doživeli občutek breztežnosti tudi na profesionalnih trampolinih, ki so del olimpijske discipline že od leta 2000 v Sydneyu.

Vir: Napovednik.com, Trampolin park WOOP!

Zemljevid