Tin Vodopivec + gostje: Zaključni šov Izziva 777

  • Kaj: Komedija
  • Kdaj: četrtek, 7.12.2017 od 20.00 do 22.00
  • Kje: Cankarjev dom, Ljubljana
  • Prireditelj: Maxxaudio
  • Vstopnina: 12 EUR, 15 EUR

Tin Vodopivec bo svojo pionirsko turnejo po 7-ih državah v 7 jezikih v 7 zaporednih dneh zaključil s finalnim šovom v Ljubljani.

Na odru se mu bosta pridružila dva izjemna in povsem različna komika, dr. Uroš Kuzman in Boris Kobal, morda pa obiskovalce čaka še kakšno dodatno presenečenje.  

Z idejo, da je smeh univerzalni jezik, se je Tin lotil Izziva 777, v katerem bo v 7 zaporednih dneh izvedel nastop stand-up komedije v 7 različnih jezikih v 7 državah. Od 1. do 7. decembra bo tako nastopal v Londonu, Parizu, Berlinu, Varšavi, Skopju, Beogradu in Ljubljani – kjer bo sklepni večer v Cankarjevem domu, v znameniti, Štihovi dvorani. 

"Čas je za povezovanje in podiranje meja … pridružite se mi na poti tudi vi," pravi Tin Vodopivec, ki je kljub mladosti že stari maček na slovenski stand-up sceni.

Svoj krst na odru je doživel že leta 2006, od tedaj pa zbral več kot tisoč petsto nastopov po vsem svetu – od Los Angelesa, Helsinkov, Stockholma, Dunaja, Budimpešte, vseh večjih mest na Balkanu pa vse do Južne Afrike, kjer je nazadnje gostoval na festivalu v Johannesburgu. Na tekmovanju "The Funniest Person in the World" se je uvrstil med dvajset finalistov z vsega sveta, nazadnje pa smo ga lahko gledali v predstavi Staro za novo z Borisom Kobalom, s katero sta prepotovala Slovenijo po dolgem in počez ter napravila sto ponovitev.

VSTOPNICE
Blagajna Cankarjevega doma (Pasaža Maximarketa), vstopnice.cd-cc.si, Petrol, Kompas in mojekarte.si

Vir: Maxxaudio, Napovednik.com

Zemljevid