Ritem mladosti: Mi2 x Dan D, SARS, Alle Farben ...

Collegium Mondial Travel & Radio Antena
RITEM MLADOSTI 2017
DAN D x MI2 * ALLE FARBEN * S.A.R.S. * NIPKE & TRKAJ
PETEK, 8. DECEMBER * 20.00 @ ARENA STOŽICE, LJ


Po nepozabnem rock spektaklu s superskupino Siddharta x Big Foot Mama se letos tradicionalni dogodek za mlade, ki ga organizirata potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena, vrača na mesto zločina s še bogatejšo zgodbo.

11. RITEM MLADOSTI bo 8. decembra v Dvorani Stožice na podoben način kot lani združil superbend DAN D x MI2, ki bo kot goste presenečenja vpoklical še nekaj glasbenih in pevskih legend. Za podporo prihaja v Ljubljano tudi srbski S.A.R.S., z uspešnicami Lutko, Buđav lebac in Perspektiva, sploh prvič pa bo v Sloveniji nastopil berlinski hitmejker ALLE FARBEN, avtor radijskih in klubskih petard, kot so Little Hollywood, Please Tell Rosie, Supergirl, Bad Ideas in She Moves. Za piko na i bosta zraven še NIPKE & TRKAJ, tudi s prvim hitom letošnje jeseni, Sam gremo!

Ob številnih domačih glasbenikih je Ritem mladosti že gostil svetovne zvezdnike, kot pevec pevec John Martin, DJ Antoine, September, Agnes, RIO, Peter Bič Project, Steve Edwards, Filatov & Karas, The Shapeshifters, High on Heels in mnogi drugi.

 

Zunanje povezave: Facebook dogodek

Vir: TrickyDisco! PiArt, Napovednik.com

Video

Zemljevid