Od štantka do štantka - Spoznavni veseli december

  • Bi radi družabno in nasmejano zakorakali v Veseli december?
  • Želite spoznati nove ljudi?
  • Bi radi doživeli praznično Ljubljano na najboljši možen način?

Ja? Potem je odgovor na dlani. ⇒ Preživite decembrsko soboto v čudovito okrašeni Ljubljani skupaj z nami. Čaka nas prijeten večer, poln novih poznanstev, vesele družbe in predpraznične zabave! 

Kaj nas čaka?

1. del: Hitri zmenki (20.00 - 21.00)

Hitri zmenki se bodo odvijali v ogrevanem lokalu oz. kavarnici Kapuciner na Kongresnem trgu v Ljubljani, kjer vas bomo pogostili s pijačo dobrodošlice in s sladkimi prigrizki.
Ker bo vsak z vsakim delil 5-minutni pogovor, se bomo še pred potepom po prazničnih štantkih med seboj spoznali prav vsi. :)

2. del: Obisk prazničnih štantkov (21.00 - 24.00)

Že veselo razpoloženi se bomo skupaj sprehodili od štanta do štanta, kjer se bomo greli ob kuhanem vinu, medici in ostalimi zimskimi dobrotami. Boste videli, doživetje praznične Ljubljane v dobri družbi ob zabavnih in čudovitih spoznavnih "trikih" je zagotovo najboljša decembrska izbira! :) 

Kaj vsebuje dogodek?

- mini Hitri zmenki
- pijača dobrodošlice v prvem lokalu
- sladki prigrizki
- spoznavne igre skozi cel večer
- voden potep od štantka do štantka
- celotna animacija in organizacija
- posredovanje kontaktov (na željo)

Ko se prijavite na dogodek, vam bomo vsa navodila glede predplačila poslali preko e-pošte.

Kaj pravijo udeleženci po tem dogodku?

Vsako leto organiziramo spoznavni potep od štantka do štantka, ki je v praznični Ljubljani naravnost prečudovit.

Udeleženci so po tem dogodku navdušeni in prav zadovoljni:

"Dogodek je povsem presegel moja pričakovanja, saj je bilo poskrbljeno za vse: za prijetno spoznavanje s prav zanimivimi ljudmi, veliko smeha, dobrega kuhanega vinčka, zabave, celo plesa. Kdo bi si mislil, da lahko z osebami, ki jih še ne poznaš, tako hitro in na enostaven način navežeš stik. Praznična Ljubljana je bila, kot vsako leto, krasna, barvita, mi pa smo se samo prepustili tej pravljici. Zelo sem vesela, da sem prišla. Priporočam!" (Anika, 42 let)

"Bom kar konkreten. Spoznal sem 15 novih samskih žensk, spil sem kar nekaj kuhanih vin:), dobil kontakte veliko novih ljudi in že danes (pa čeprav sem malo utrujen od celega večera: , vem, da sem spoznal osebe, s katerimi bomo zagovoto ostali v stiku tudi kasneje." (Dejan, 32 let)

"Super koncept spoznavanja novih ljudi. Sporščeno. Zabavno. In sila enotavno. Aja, hihi ... mislim, da je preskočila iskrica:)." (Teja, 28 let)

"Vesel sem, da sem prišel, saj se spoznal prav odlično sogovornico. Skoraj sem bil že prepričan, da je težko spoznati nove ljudi. Pa ni. To je le v naših glavah. Bolj enostavno res ne more biti. Jaz sem se zabaval kot že dolgo ne! Hvala, Dogodki za Samske, še naprej ustvarjajte dobro!" (Jure, 45 let)

Kdaj in kje organiziramo dogodek?

Dogodek bomo organizirali v soboto, 16. 12. 2017, ob 20. uri.

Zbrali se bomo v lokalu oz. kavarnici Kapuciner na Kongresnem trgu v Ljubljani, potem pa bomo pot nadaljevali ob sprehodu od štantka do štantka v objemu čudovite praznične Ljubljane.

Če boste prišli z avtom, bo najlažje, da vozilo parkirate v garažni hiši pod Kongresnim trgom ali Maximarketom. 
 
Kako se prijavite na SPOZNAVNI VESELI DECEMBER?

Obiščite spletno stran Dogodkov za Samske in se z enostavnimi koraki prijavite na dogodek. Po prijavi vam bomo poslali dodatna navodila na vaš e-naslov ali telefonsko številko.

Zunanje povezave: Več o dogodku in PRIJAVIBi dogodek podarili? Naročilo DARILNEGA BONA

Vir: Dogodki za Samske, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: Dogodki za Samske

Naročite se na email listo Dogodki za Samske:

Video

Zemljevid