Tečaji ruščine za otroke

Ruski ekspres vabi otroke k vpisu na tečaje ruščine za mlajše osnovnošolce!

Če imate radi izzive, se radi srečujete z zanimivimi in oddaljenimi kulturami, če ruščino doživljate na poseben način in bi radi popeljali svoje otroke v pravljičen, čudovit in razburljiv svet ruske kulture, ruskih pravljic in pesmi, vas vabimo k vpisu v tečaje ruskega jezika za otroke.

Otroci bodo osvajali ruski jezik podobno kot maternega, ruščino bodo tako spoznavali na zanimiv in neobremenjujoč način skozi igro, risanke in slike; s petjem pesmic, poslušanjem zgodbic o glavnih junakih ruskih pravljic. 

Učenje ruščine za otroke se bo odvijalo 1x tedensko po1,5 šolsko uro skozi celo šolsko leto.

Učenje ruskega jezika bo vašemu otroku razširilo obzorja na kulturnem in jezikovnem področjih, spoznavanje in razumevanje tujih kultur ga bo duhovno obogatilo, aktivno znanje ruščine pa bo pozneje pomagalo v šoli in pri študiju, mu olajšalo napredovanje na delovnem mestu ali polepšalo potovanja v Rusijo.

Za vpis v začetni tečaj ne potrebujete predznanja - pričeli bomo od samega začetka - postopoma, sproščeno in učinkovito.

V Ruskem ekspresu smo specializirani za poučevanje ruščine. Vabimo vas, da se nam pridružite na tečajih ruščine, kjer se bo začelo vaše potovanje v svet znanja ruskega jezika.

Možnost plačila na obroke. Za več informacij pokličite na 01 546 54 56 ali 031 662 073. Več na spletni strani.

Zunanje povezave: www.ruski-ekspres.comUGODNOSTI ob zgodnjem vpisu na ruščino!Knjige za branje in učenje ruščineRuščina za OTROKE

Vir: Ruski ekspres, Napovednik.com

Naročite se na email listo Ruski ekspres:

Zemljevid