PikniKoncert - Trio Tradicionales

Piknikoncert je družinsko srečanje ob dobri glasbi, hrani in pijači. PikniKoncert je drugačna oblika preživljanja prostega časa, saj omogoča kvalitetno kulturno doživetje, ki se prepleta s sproščenim druženjem in ekološko osveščenostjo. V poletnih mesecih vas vabimo, da se ob četrtkih popoldan umaknete iz poletne vročine, se v parku Tivoli pod borovci v bližini Tivolske promenade sprostite na piknik odeji in nekaj malega prigriznete ob poslušanju etno in folk koncertov. Poskrbljeno bo za odlično glasbo, spoznali boste glasbo iz vseh koncev sveta, tradicionalne inštrumente in različne tehnike petja. S seboj prinesite polne piknik košare in odeje.

Trio tradicionales se je formiral zaradi veselja do izvajanja kubanske glasbe. Zvrsti, kot so son montuno, guajira, bolero, changüi in cumbia, ob zvoku kitare, maracas, bongosov in večglasnega petja zaživijo v zanimivi zvočni preobleki!
Leo Salazar - kitara, vokal
Jure Čehovin - maracas/güiro, vokal
Andrej Tomazin -Bongos, vokal

V primeru slabega vremena se dogodek prestavi. Odpoved bo objavljena na dan koncerta na naši spletni strani in facebook strani.

Vir: Hiša otrok in umetnosti, Napovednik.com

Zemljevid