Vpis na jesenski tečaji ruščine v Ljubljani

Bi radi dodali ruski jezik v svoj življenjepis? Se odpravljate na službeno pot v Rusijo in se bojite neprijetnih presenečenj?

ODLIČNA NOVOST! Letošnja jesen v našo jezikovno šolo prinaša posebno novost za vse, ki bi se želeli osnov ruščine naučiti na intenziven in jedrnat način: nov, IZBOLJŠAN učni program s še bolj zanimivimi in TAKOJ uporabnimi v praksi vsebinami ter BREZ ODVEČNE slovnice! Vabljeni!

Pričetek začetnega tečaja ruščine bo 9. oktobra.

Za vpis v začetni tečaj NE potrebujete PREDZNANJA - pričeli bomo od samega začetka - postopoma, SPROŠČENO in učinkovito.

V sklopu tečaja, ki je naravnan na PRAKTIČNE življenjske situacije se boste naučili pomembnih osnov ruskega jezika in premagali vse jezikovne ovire.

SPECIALIZIRANI smo za RUSKI jezik. Vabimo vas, da se nam pridružite na tečajih ruščine, kjer se bo začelo vaše potovanje v svet znanja ruskega jezika.

NE ČAKAJTE s prijavo do zadnjega dne!
Raje pohitite z vpisom v tečaj ruščine v jezikovno šolo Ruski ekspres, v kateri poučujemo ruski jezik in izkoristite UGODNOSTI ob ZGODNJEM vpisu in plačilu tečaja.

NE SPREGLEJTE! Sodelujte v Nagradni Igri za 60-urni brezplačni tečaj ruščine! KLUKNI na spodnjo povezavo za sodelovanje!

Možnost plačila NA OBROKE. Za več informacij pokličite na 01 546 54 56 ali 031 662 073. Več na spletni strani.

Zunanje povezave: www.ruski-ekspres.comUGODNOSTI ob zgodnjem vpisu na ruščino!Knjige in učbenike ruščie

Vir: Ruski ekspres, Napovednik.com

Naročite se na email listo Ruski ekspres:

Zemljevid