Kraftwerk 3-D

Legendarni Kraftwerk, najpomembnejša in najvplivnejša elektronska zasedba vseh časov, se 22. februarja 2018 v Ljubljano vrača z osupljivo 3-D koncertno izkušnjo!

Nemški inovatorji in pionirji elektronske glasbe Kraftwerk s svojim vizionarskim delom poleg Beatlov veljajo za najpomembnejšo skupino v glasbeni zgodovini. Njihov nezgrešljiv vpliv je jasno razviden ne le pri posameznih žanrih in izvajalcih, od krautrocka in techna do hiphopa in popa oziroma od Depeche Mode in Davida Bowieja do Madonne in LCD Soundsystem, temveč v sodobni glasbi nasploh.

youtube.com/watch?v=a3TizRqvdsk

Po prvem obisku Slovenije leta 2004, ko so v razprodanih Križankah obeležili 30. obletnico prelomne plošče Autobahn, se Kraftwerk vračajo s spektakularnim 3-D šovom. Kraftwerk 3-D zajema celotni opus skupine, ob poletnih izvedbah v tujini pa je požel stoječe ovacije in kritiške slavospeve. Kot je ob tem zapisal eden od britanskih recenzentov, je skupina, ki je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja zvenela kot iz daljne prihodnosti, danes še vedno dva koraka pred ostalimi.

Organizacija: ŠKUC Ropot in Kino Šiška.


Vstopnice bodo že kmalu v predprodaji preko Eventima.

Vir: Društvo ŠKUC, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: Kraftwerk

Zemljevid