Ničesar ne obžalujem

Predstava, ki je deležna ovacij občinstva!

Ganljiva, zanimiva in s humorjem ter petjem obarvana monodrama avtorja Vinka Möderndorferja. Edith Piaf, rovtarsko narečje, knjižna slovenščina, južnjaški naglas... Sedem žensk, ena Metka!

Metka ne vidi, a kljub tem okoliščinam je diplomirala iz socialnega dela in magistrirala na AGRFT. Danes pa navdušuje z izjemno igro v predstavi Ničesar ne obžalujem. 

Vabljeni na vrhunsko predstavo Ničesar ne obžalujem v veličastni izvedbi igralke Metke Pavšič. 

"Metkina predstava ima tako moč, da te temeljito spodnese. Čustveno in tudi fizično. Smeh, ki pride zraven kot dodana vrednost pa prinese olajšanje. Ta moč prihaja iz Metke, ki je čudež sama po sebi." Desa Muck

"Vročično in resnično se nas je dotaknila tragična usoda ženske, ki jo je skozi različne like, zdaj s smehom, zdaj s presunljivim krikom, zdaj v narečju, zdaj v zapleteni sintaksi, s prepričljivim obvladovanjem prostora, kulturo telesa in govora zmojstrila Metka Pavšič. Skupaj s soustvarjalci je na oder postavila izjemno predstavo, ki dolgo, dolgo in še vedno ostaja v spominu. Bila je svetloba, ki ne ugasne." Alenka Bole Vrabec.

"Delu Metke Pavšič sledim že vrsto let, saj me njeno delo in predanost gledališču vsakič znova osupne, očara in napolni. Tudi z zadnjo predstavo je tako. Ne le, da je uprizorila, po mnenju avtorja, neuprizorljivo, ampak je presegla tako zgodbo, kot svoje lastne zmožnosti. Bravo Metka. Še na mnoge ponovitve! To pa je volja do življenja in ustvarjanja." Branko Završan.

 

Prodaja vstopnic:

EVENTIM (na vseh PETROL črpalkah, na vseh Poštah in Eventim.si)

in

1h pred predstavo - od 18.00h naprej - na blagajni v Kulturni dvorani Golo.

Rezervacija vstopnic: 040 33 66 72

Vir: King Kong Teater, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja King Kong Teater:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid