FerFud DUEL fini grižljaji po fer ceni

Pripravljeni na dvojno porcijo finih grižljajev?

FerFud se vrača na slovenske ulice. Tokrat z dvema ekipama mladih kuharskih talentov restavracije Sedem, Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor, in Centra kulinarike in turizma Kult316, Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana.

Ekipi se bosta s svojo urbano kulinarično ponudbo potegovali za enkratno strokovno ekskurzijo in šolanje pri svetovno znanem kuharskem chefu v tujini. S svojim delom pa hkrati podpirata tudi projekt Botrstvo v Sloveniji. Tega lahko podprete tudi vsi obiskovalci FerFud DUEL dogodkov, s tem ko fer ceni grižljaja dodate še fer znesek po svojih zmožnostih. Hofer bo ob koncu projekta izenačil znesek vaših donacij in ga kot dodatno plačilo poklonil še ekipama. Fer namen bo tako podvojen!

Fine grižljaje iz Hoferjevih kakovostnih sestavin bo tudi letos možno poravnati na dva načina: s plačilom fer cene (to je cena enaka prodajni vrednosti sestavin izbranega grižljaja v Hoferjevih trgovinah) in s plačilom z objavo (inovativnim načinom plačila z objavo predpripravljene FerFud vsebine na svojem Facebooku ali Twitterju, pri čemer prejme vsak posameznik QR kodo za brezplačen grižljaj po želji). 

Spremljajte FerFud DUEL, uživajte v finih grižljajih in podprite ekipo po svojem okusu.

 

EKIPA SEDEM
Petek, 15. 9., od 16h, 70-letnica TAMA, Cesta k Tamu 33, Maribor

Zunanje povezave: FerFud DUEL

Vir: Napovednik.com, FerFud BBQ TOUR

Zemljevid