Tečaji ruščine v Ljubljani

Bi radi dodali ruski jezik v svoj življenjepis? Se odpravljate na službeno pot v Rusijo in se bojite neprijetnih presenečenj?

ODLIČNA NOVOST! Letošnja jesen v našo jezikovno šolo prinaša posebno novost za vse, ki bi se želeli osnov ruščine naučiti na intenziven in jedrnat način: nov, izboljšan učni program s še bolj zanimivimi in takoj uporabnimi v praksi vsebinami ter brez odvečne slovnice! Vabljeni!

Pričetek začetnega tečaja ruščine bo 9. oktobra.

Tečaji ruščine potekajo zjutraj, popoldan in zvečer:
- 2 x tedensko ob ponedeljkih in sredah 
- 1 x tedensko ob četrtkih ali petkih 
- 1 x tedensko vikend tečaj

Za vpis v začetni tečaj ne potrebujete predznanja - pričeli bomo od samega začetka - postopoma, sproščeno in učinkovito.

Specializirani smo za ruski jezik. Vabimo vas, da se nam pridružite na tečajih ruščine, kjer se bo začelo vaše potovanje v svet znanja ruskega jezika.

NE ČAKAJTE s prijavo do zadnjega dne!
Raje pohitite z vpisom v tečaj ruščine v jezikovno šolo Ruski ekspres, v kateri poučujemo ruski jezik in izkoristite UGODNOSTI ob ZGODNJEM vpisu in plačilu tečaja.

Možnost plačila na obroke. Za več informacij pokličite na 01 546 54 56 ali 031 662 073. Več na spletni strani.

Zunanje povezave: www.ruski-ekspres.comUGODNOSTI ob zgodnjem vpisu na ruščino!Zadeni BREZPLAČNI TEČAJ RUŠČINEVabimo na Dan odprtih vrat v jezikovno šolo za ruščinoUrniki in cene tečajev ruščine

Vir: Ruski ekspres, Napovednik.com

Naročite se na email listo Ruski ekspres:

Zemljevid