Ižanski sejem -Odpovedano

  • Kaj: Kulturna prireditev
  • Kdaj: sobota, 16.9.2017 od 10.00 do 17.00
  • Kje: Ig
  • Prireditelj: Občina Ig
  • Vstopnina: Ižanski sejem

Zaradi slabe napovedi žal za soboto, 16. 9. 2017, ODPOVEDUJEMO IŽANSKI SEJEM in vse spemljajoče programe. Kljub pripravam na ta, za našo občino, velik dogodek, smo morali sprejeti to za nas organizatorje neljubo odločitev. Nadomestnega datuma ni. Čakali smo namreč na odločilne podatke glede vremena in današnji odgovor meteorologa je, da bo sobota deževna.
Hvala vam za razumevanje in se priporočamo za obisk v naslednjem letu.

 

 

 

 

V soboto, 16. septembra 2017 bo na Igu"IŽANSKI SEJEM " na katerem bodo svoje izdelke ponudila društva, samostojni podjetniki in posamezniki, tako iz naše občine kot ostalih delov Slovenije: čebelarji, lončarji, keramičarji, izdelovalci suhe robe, izdelovalci unikatnega nakita in izdelkov iz naravnih materialov, domača peciva, domači pridelki, zelenjava, zelišča, olja, siri, suhomesnati izdelki in še marsikaj.

Vzporedno s sejmom bo potekalo tudi tekmovanje kuharjev v pripravi jedi na žlico "Pokal Šefla" in razstava gob Mikološko gobarskega društva Ig.

Dogajanje na sejmu bodo popestrile še degustacije medu, otroške delavnice, nastop glasbenih skupin in solistov, nastop čarodeja, predstavitev Karate-do kluba Ig Shotokan.

Sejem bo na parkiriščih in igrišču pred stavbo Občine Ig med 10.00 in 17.00 uro

Več informacij na: Občina Ig, Govekarjeva cesta 6, Ig telefon: 01/2802318.

Dan bo živahen, vesel, okusen in zdrav. Pridružite se dogajanju. 

 

Vabljeni!

Zunanje povezave: www.obcina-ig.siwww.mojaobcina.si/ig/novice/obcinske/izanski-sejem-3.html?rss1f1bc1c8db12bbe29ec3e0a51e0804f0

Vir: Napovednik.com, Občina Ig

Zemljevid