Tečaji francoščine za otroke in najstnike

25. SEPTEMBER 2017 – 15. JUNIJ 2018

Francoski inštitut organizira delavnice "spoznavanje s francoščino" za otroke stare 4 do 6 LET ter splošne tečaje namenjene otrokom in najstnikom od 7. do 17. let starosti; učenci so razvrščeni po starostnih skupinah. Tečaji nudijo napredovanje znanja francoščine s pomočjo igre. 

Tečaji želijo najmlajše otroke vpeljati v svet francoščine skozi igro, petje in zgodbe. Vsaka ura je sestavljena iz različnih zanimivih aktivnosti z namenom, da vzbudijo pozornost mladih slušateljev.

Tečaji francoščine za najstnike omogočajo pridobitev jezikovnega znanja, s pomočjo katerega se bodo znali odzvati na različne vsakodnevne situacije. S temami, ki zanimajo mlade, in se vrtijo okoli življenja odraščajočih, jih vzpodbudimo, da se začnejo spontano izražati. Program dela vsebuje pesmi, izvlečke besedil, stripe, vizualna gradiva, časopisne članke itd. Poudarek je na slušnem razumevanju in govornem sporočanju.

Vpisi že potekajo! 

Za vsa vprašanja: ifs@institutfrance.si ali 2000 530

Zunanje povezave: Delavnice za predšolske otrokeSplošni tečaj francoščine za otrokeSplošni tečaj francoščine za najstnike

Vir: Francoski inštitut v Sloveniji, Napovednik.com

Zemljevid