Meditativni koncert - Bridges - zvočno popotovanje

Vabljeni v zares edinstveno zvočno popotovanje, kjer boste skozi zvočno spiralo potovali od pristne Avstralije do starodavnih modrosti in sporočil kristalnega sveta.

V svojem ustvarjalnem izražanju sta svoje znanje in energije združila Gaja Klas kot zvočna terapevtka in Markus Meuer kot glasbenik, ki zvok in glasbo podajata na različne načine, a hkrati sta zvok in glasba nekaj kar nas povezuje, univerzalen jezik, most, ki nas povezuje, kjer smo vsi eno.

Markus Meurer je nekaj časa živel z avtohtonim plemenom v Avstraliji, domovini didžeriduja . Od tradicionalnih mojstrov se je učil, kako ga igrati na izvoren način. Na tem popotovanju vas popelje skozi celoten svet didžeriduja - od prazvokov do sodobnih ritmov.
Medtem ko se sproščate, boste občutili neverjetno raznolikost zvoka, ki ga zmore ta unikatni inštrument.
Samo ležete, se sprostite in občutite dušno moč didžerduja.

Gaja Klas že osem raziskuje moč in globine zvoka skozi zvočne kopeli, koncerte, delavnice, individualne tretmaje, izobraževanja in razne dogodke. Je certificirana Aurasound terapevtka. Sodelovala je tudi z tibetanskimi menihi ter raznimi mojstri in šamani. V zadnjem času več pozornosti posveča kristalnemu svetu, ki ga boste imeli priložnost izkusiti v vsej njegovi globini zvokov in frekvenc ter raznolikostjo inštrumentov, ki so ji v teh letih prišli na pot.

Zvok in glasba odpreta polje, kjer je vse mogoče dobrodošli, vsak zase vzeti to, po kar ste prišli.

Se veseliva skupnega popotovanja,
Markus in Gaja

Obvezne prijave in informacije: 031 333 738, gaja.klas@gmail.com

Vir: Sončna pot, Napovednik.com

Zemljevid