Osebno srečanje s tutorko

Vsak četrtek ob 17:30 uri se lahko naročite na osebno srečanje s tutorko za uvodne skupine Instituta IPAL, Vanjo Kužnik, da se z njo posvetujete o vpisu v njeno novo uvodno skupino, ki bo potekala ob torkih (18:00 - 21:00), predviden začetek 10. 10. 2017.

Kontakt tutorke:
Vanja Kužnik, dipl. psih. astrol.
T: 031 446 152, E: vanja@ipal.si

Predstavitev tutorjev.

Vpis in informacije o programih Instituta IPAL

Uvodna skupina dela na sebi je namenjena vsem, ki si želijo spoznati sebe in spremeniti svoje življenje v smeri večje kakovosti in blagostanja. Dela se s tehniko aktivne imaginacije, psihološko astrologijo in jungovsko psihoanalizo.

Tutorka vam bo predstavila motodo IPAL, program in način dela na sebi ter odgovorila na morebitna vprašanja.

Na uvodni skupini udeleženci predvsem spoznavajo sebe - v skupini predelujejo lastne psihične vsebine in življenjske izkušnje v povezavi s svojo rojstno astrološko karto.

Astrološke simbole (planete, hiše, znamenja, aspekte, tranzite in progresije) se spoznava z jungovsko tehniko aktivne imaginacije. Potreben je čas in reden "trening", da se ozavestijo in predelajo določeni psihološki vzorci.

Uvodna skupina se zaključi z izpitom, samostojno interpretacijo natalne karte tretje osebe, za kar gojenec prejme spričevalo.

Dodiplomsko usposabljanje do certifikata in diplome je namenjeno bolj poglobljenemu spoznavaju astroloških, psiholoških, mitoloških in astronomskih vsebin, gojenci se učijo profesionalne interpretacije astrološke karte. Predelovanje lastnih vsebin poteka na zahtevnejši ravni, temu je namenjena tutorska skupina in lastna analiza pri izbranem psihoanalitiku.

Več o uvodnih skupinah si lahko preberete na spletni strani:

Dodatne informacije v tajništvu Instituta IPAL:
T: 040 518 045
E: info@ipal.si

Vpisni obrazec, program in cenik vam lahko posredujemo po elektronski pošti.

Zunanje povezave: ipal.si/o-institutu/tutorjiipal.si/uvodna-skupina-dela-na-sebiUvodna skupina dela na sebi

Vir: Institut IPAL, Napovednik.com

Naročite se na email listo Institut IPAL:

Video

Zemljevid