Jesenski vpis abonmajev

Jesenski vpis:
- od 4. do 30. septembra

- za dijake in študente od 4. septembra do 14. oktobra

 


Vrste abonmajev:

PREMIERA
vedno v četrtek, ob 19.30
Število sedežev za abonma Premiera je omejeno.

TOREK, ČETRTEK, SOBOTA
vedno ob 19.30

PETEK
vedno ob 18.00

ŠTUDENTSKI
Abonma Študentski je namenjen dijakom in študentom rednega študija, ki jim ob predložitvi potrdila o vpisu zagotavljamo bistveno nižje cene od običajnih.
Abonenti se bodo pridružili enemu od abonmajev Torek (predstave ob 19.30), Četrtek (predstave ob 19.30) ali Petek (predstave ob 18.00).

NEDELJA
Ob nedeljskih popoldnevih, ko je čas za nekaj lepega in vznemirljivega. Vedno ob 17.00.

OPERNA KLASIKA
Za ljubitelje klasičnih opernih del. Abonma ni vezan na določen dan v tednu.

DRUŽINSKI
ob 17.00 ali ob 18.00
Predstave so ob petkih in sobotah. V abonma Družinski vpisujemo vsaj 2 obiskovalca, od katerih mora biti vsaj eden mlajši od 18 let. Izbrane predstave so primerne za otroke starejše od devet let.

BALETNI
Abonma je namenjen ljubiteljem baleta in zajema šest baletnih predstav.

IZBIRNI
Abonma zajema šest predstav po lastnem izboru obiskovalca.

 

Kot naš abonent imate naslednje ugodnosti:

- nižje cene ogleda predstav
- vedno rezerviran najljubši sedež (pri abonmaju Izbirni zagotavljamo isto cenovno skupino, medtem ko stalnih sedežev ne moremo zagotoviti, se pa vašim željam približamo)
- brezplačne gledališke liste za vse premierne predstave sezone
- v primeru zadržanosti lahko preložite ogled predstave, če to sporočite najmanj dva dneva pred predstavo na telefonsko številko blagajne ali prek elektronske pošte (ne velja za premiere)
- 10-odstotni popust pri nakupu vstopnic za druge predstave SNG Opera in balet Ljubljana
- v sodelovanju z LPP vam nudimo polovično ceno prevoza z mestnimi avtobusi (več podrobnosti ob vpisu)
- redno obveščanje o predstavah in dogodkih
- dodatne ugodnosti in presenečenja, s katerimi bomo popestrili vaša operno-baletna doživetja

 

IN NOVOST ZA VSE NAŠE ZVESTE ABONENTE!

Program FIDELIO
Beseda fidelio izvira iz latinske besede fidelis, kar pomeni zvest, hkrati pa je Fidelio tudi naslov edine Beethovnove velike operne mojstrovine. Zvestoba je pravzaprav zaupanje, zaupanje v naše delo, v umetnike, v predstave, ki jih pripravljamo za vas. Zaupanje, ki nam ga naši zvesti obiskovalci opernih in baletnih predstav izkazujete, pa nas zavezuje tudi k temu, da ga spodbujamo, nadgrajujemo in negujemo. Za vse tiste, ki kot abonenti SNG Opera in balet Ljubljana z nami ostajate več sezon zapovrstjo, smo pripravili program FIDELIO, torej program zvestobe, ki vam omogoča nakup abonmajev po vsako leto nižji ceni.
Če se boste torej letos odločili za podaljšanje abonmaja, vam bomo pri ceni priznali 2-odstotni popust. In tako vsako leto, do največ deset let. Če nam boste zvesti najmanj deset let, boste ob koncu tega obdobja za nakup abonmaja prejeli 20-odstotni popust, ki ga boste lahko koristili, dokler ne boste prekinili vsakoletnih abonmajskih nakupov. Omenjena ugodnost velja ne glede na vrsto abonmaja, tudi v primeru spremembe abonmaja, na primer iz abonmaja Četrtek v abonma Operna klasika ali kaj podobnega. Popust oziroma ugodnost se prekine šele, ko prekinete z zaporednimi letnimi nakupi abonmajev. Verjamemo, da boste na tak način lažje ostali zvesti našim operam in baletom, seveda pa se bomo za vašo zvestobo v prvi vrsti potrudili tudi mi s kakovostnim in z vrhunskim umetniškim programom.

Zunanje povezave: www.opera.si/sl/abonma/

Vir: Napovednik.com, SNG Opera in balet Ljubljana

Zemljevid