Escape room dogodivščina na Trubarjevi 24

Rezervacije na mindmaze.si ali 041 991 771.

Escape room je dogodivščina za 2-5 oseb, ki imajo zgolj 60 minut za pobeg iz tematskih sob. Med reševanjem mora ekipa sodelovati, reševati preproste in malce manj preproste naloge, da lahko z najdbo zlatega jajca ljubljanskega zmaja ali zemljevida mesta uspešno pobegnejo iz Alkimsitove sobane ali Okupirane Ljubljane.

MindMaze je svoja vrata odprl v decembru 2014 in se nahaja v strogem centru Ljubljane, na kultni Trubarjevi ulici med Prešernovim trgom ter Zmajskim mostom.

Osrednje mesto ima naša prestolnica, saj sta obe sobi tematsko povezani z Ljubljano. Obiskovalci ob vstopu v Alkimistovo sobano zapustijo sodobni svet in se znajdejo v 16. stoletju, kjer morajo za uspešen pobeg najti zlato jajce ljubljanskega zmaja. V drugi sobi se zgodba začne malo kasneje, natančneje v letu 1943, ko je bila Ljubljana obdana z bodečo žico. Obiskovalci prevzamejo glavno vlogo pri reševanju mesta, ko se soočajo z iskanjem poti iz zapora in iskanjem zemljevida Okupirane Ljubljane, kakor se igra tudi imenuje.

Da gre za nepozabno doživetje nam vztrajno ponavljajo naši obiskovalci, ki svoje vtise vzorno zapisujejo na portalu Tripadvisor od katerega je MindMaze prejel odličje "Certificate of excellence 2016".

Obiskovalci sobi izkoristijo za doživetje nepozabnih 60 minut, ki jih doživijo z družino, prijatelji ali sodelavci. Vsem je skupno to, da se umaknejo iz svojega vsakdana v film, kjer so prav oni glavni junaki. 

Prav vse vabimo, da sami odkrijejo naše glavno mesto, kot ga še ne poznajo. 

Rezervacije in dodatne informacije na:

041 991 771 / mindmaze.si / info@mindmaze.si 

 

Vir: Escape Room Mindmaze Ljubljana, Napovednik.com

Zemljevid