Miha Guštin - Gušti z gosti

Glasbene generacije popularne kulture bomo spoznavali v tretji izvedbi tridnevnega glasbenega festivala Grajska muzika, na katerem se bodo predstavile tri vsem dobro poznane in priljubljene rockovske zasedbe: Miha Guštin – Gušti z gosti, Hamo & Tribute 2 Love in Društvo mrtvih pesnikov.

Miha Guštin – Gušti je glasbeno kariero začel v skupini Big Foot Mama in se podpisal kot avtor večine uspešnic na prvih štirih albumih. Pozneje je ustvaril nadvse kreativen dvojec Gušti in Polona, ki je odprl novo stran v slovenskem avantgardnem popu in poskrbel za svežino v avtorskem in izvajalskem smislu ter dodobra obogatil slovenski glasbeni mozaik. Njegova ustvarjalnost pa se tu ne konča, Gušti še dalje razvija in odkriva glasbene stile – tudi kot frontman in pevec svojih lastnih glasbenih stvaritev. Vse to in še več nam bo predstavil na koncertu v okvira festivala Grajske muzike, kjer se mu bosta pridružila zanimiva gosta, Gregor Skočir in Kris Guštin.

Grega Skočir je karizmatični pevec in frontman skupine Big Foot Mama, ki je znan po svoji rokerski odrski drži – publika mu enostavno je iz roke! Neuničljiv, prepoznaven vokal in svojstven imidž, ki je vzor mnogim mladim in manj mladim glasbenim navdušencem!

Kris Guštin je prvi sin Mihe Guština – Guštija, ki je že po končani osnovni šoli ubral glasbeno pot. Izredno hitro se je uveljavil kot kitarist nove slovenske skupine Joker out, ki uspešno raste in koncertira ter počasi, a zanesljivo osvaja publiko in radijske valove. Pred kratkim so mladi upi zmagali na četrti Špil ligi v Kinu Šiška.

 

Cena vstopnic za posamezni koncert: 15 EUR, 12 EUR*

Cena vstopnice za tri večere: 32 EUR, 26 EUR*

* študentje, upokojenci, skupine nad 15 oseb

V ceni vstopnice je vključena tudi povratna vozovnica za vzpenjačo.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, prek  na vseh prodajnih mestih  drugim Petrolovi bencinski servisi, poslovalnice Kompasa po Sloveniji …).

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid