Špas na Vas, Rock večer z Big Foot Mamo

  • Kaj: Pop in rock
  • Kdaj: petek, 25.8.2017 od 20.00 do 0.00
  • Kje: Javoršica pri Moravčah, Moravče
  • Prireditelj: Agencija Glasilka
  • Vstopnina: 10 EUR, dnevna vstopnica v predprodaji, 12 EUR na dan dogodka, 15 EUR tridnevna vstopnica, 20 EUR tridnevna vstopnica + kampiranje

Zdaj že tradicionalno, tretje leto zapored, bo prireditev Špas na vas, festival iger, kulinarike in glasbe poskrbela za nepozabeno slovo poletju. Prireditev že odmeva po vsej Sloveniji in sosednjih državah. Letos na Javoršici pri Moravčah, 25., 26. in 27. avgusta organizatorji pričakujejo 20.000 obiskovalcev.

Ena izmed novosti letošnjega festivala bo tudi rockovski uvod v trodnevno zabavo v Moravčah s skupino BIG FOOT MAMA in predskupinama MATES ter domačimi LUSTERDAM.

V naslednjih dveh večerih pa bo za odlično vzdušje poskrbelo kar 24 narodno-zabavnih skupin, ki bodo izvedle več kot 500 pesmi.

Poleg glasbenih skupin bodo za zabavo in smeh poskrbele tudi Top šit igre, ki najbolj pogumne obiskovalce vabijo, da se preizkusijo v hitrostnem žretju in pitju ter brez strahu skočijo v blato. Glavna atrakcija Top šit iger so ekstremni spusti odraslih oseb z otroškimi vozili po hribu. Organiziran bo tudi tek Špas'n'run ter sobotni moto zbor Goldenwings motoristov.

Najmlajši bodo uživali v otroški vasi, kjer bo poskrbljeno za pestro dogajanje z labirintom, jezdenjem konjev in električnega bika. Na prizorišču bo zabaviščni park, poskrbljeno pa bo tudi za animacijo.

Zunanje povezave: Uradna spletna stran: Špas na vas

Vir: Agencija Glasilka, Napovednik.com

Video

Zemljevid