Poletje v Šiški: Frere

Frère je pod vplivom glasbenikov, kot so José Gonzalez, Bon Iver, Nick Drake in Ben Howard, glasbo začel ustvarjati leta 2011, od izida EP-ja Ghost leta 2014 pa je nastopil po vsej Nemčiji in številnih evropskih festivalih – med drugim si je odre delil tudi z Williamom Fitzsimmonsom, The KVB in Nino Hagen. Za prihajajoči prvenec je okoli sebe zbral pravi pravcati bend, na našem letnem vrtu pa se nam bo predstavil v solo izvedbi.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Organizacija: Kino Šiška.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Zunanje povezave: Več informacijFB dogodek

Vir: Center urbane kulture Kino Šiška, Napovednik.com

Video

Zemljevid