Tečaj tajske kuhinje

V zadnjem času je tudi tajska kuhinja pri nas postala izredno priljubljena. Obiščite naš tečaj in se naučite pripraviti enostavne in okusne tajske jedi doma. Delavnica je primerna tudi za popolne začetnike.

Kokosova omaka, riževi rezanci, dišeč jasminov riž, limonina trava, tajska bazilika in galangal so paradni konji tajske kuhinje. Začeli bomo s kratkim pregledom tajskih sestavin in tajske kuhinje, nato se bomo naučili razbiti in očistiti kokosov oreh, potem pa bomo pripravili dve tajski jedi in sladico in jih na koncu tudi pojedli. Ob prijavi nam sporočite, če ste vegetarijanci.

Darilni boni za tečaj so lahko primerno in praktično darilo za zaposlene, sodelavce, sorodnike, partnerje in prijatelje. Na darilnem bonu cena delavnice ni navedena. Delavnica je primerna tudi za zaključene družbe, za praznovanja ali team building. Lahko si pa - enostavno privoščite malo uživanja in zabave v kuhinji :) Na to velikokrat pozabljamo...

Delavnica traja cca 2,5 ure. Kvaliteta nam je pomembna, zato je žal število udeležencev je omejeno. Prijave in več informacij na info@biopraksa.si ali po telefonu 068 60 27 70. We speak English, call us or write to us. Hablamos espanol, llamenos o escribanos.

Vabimo vas, da si o Biopraksi preberete več na naši spletni strani ali pa si ogledate slike s preteklih tečajev na FB Bio Praksa in Biopraksa

Zunanje povezave: Fb biopraksa biopraksa/ bio praksa

Vir: Biopraksa, Napovednik.com

Naročite se na email listo Biopraksa:

Zemljevid