Trije kralji: Klemen Klemen, RecycleMan in Zlatko

Kraljevska hip-hop turneja po slovenskih gradovih!

Veliki trije slovenskega hip-hopa, Klemen Klemen, RecycleMan (ex Ali En) in Zlatko so strnili vrste – svoja  kraljestva združujejo v eno in se skupaj podajajo na osvajalski pohod po mogočnih slovenskih gradovih. Svoje urbane rime bodo ob spremljavi bandov predstavili znotraj mogočnih zidov utrjenih središč preteklih časov.

Vse se je začelo tam okoli leta 1994 z 'Levo Sceno', albumom, ki je tlakoval pot slovenskim raperjem in razburkal slovensko glasbeno sceno. Ali En je takratni družbi nastavil ogledalo. K snemanju albuma je Ali En povabil tudi mladega Klemna Klemna, ki je odrapal prvo kitico komada 'V mestu nekaj dogaja' in se s tem tudi sam zapisal, poleg Ali Ena, v anale slovenske raperske zgodovine. Po delovanju v Pasjem kartelu dvojni Klemen izda prvenec 'Trnow stajl' in postane vseslovenska rap ikona. Dogajanje je spremljal tudi otrok fužinskega betona, Zlatko. Njegov razvezan jezik, prosto izražanje misli, fužinske prigode in nezgode ter oba zgoraj omenjena mojstra rim so mu dali sposobnosti in navdih in danes naziv princ Fužinc. Trije veliki slovenskega rapa, trije kralji: Recycleman, Dalaj Eegol in Ali En v eni osebi, tisti, ki nam je dal 'Levo sceno'; Klemen Klemen: trnowski ninja, potepuh, postopač, pripovedovalec zgodb (in ostalih prigod), in Zlatko, aka. princ Fužinc, so danes združili moči in se skupaj podajajo na  kraljevsko hip-hop turnejo po slovenskih gradovih!

Trije kralji slovenskega hip-hopa bodo ob spremljavi bandov znotraj mogočnih objektov, na prostranih dvoriščih, nekdanjih zbirališčih, centrih dogajanja in upravnih središčih, prepletali svoje urbane zgodbe z zgodbami gradov.

Vstopnice za koncert so že v prodaji preko sistema Moje karte.

Število vstopnic je omejeno.

Vir: Boombox komunikacije, Napovednik.com

Zemljevid