Mladi ustvarjalci Eni Od Sedmih Milijard

Eni Od Sedmih Milijard je ime slovenske glasbene skupine, ki izhaja iz Jezera pri Trebnjem. Leta 2013 jo je sestavil Aljaž Hrastar z namenom, da bi izvajali njegovo, do tedaj samostojno delo. S prijetnimi vokali, harmonijami violine, klavirja, akustične kitare, klarineta in drugih inštrumentov jih je občinstvo hitro spoznalo in označilo za iskreno, spevno in dinamično skupino, ki z močnimi besedili pustijo svoj pečat.


Nastopili so na različnih odrih in na različnih koncih Slovenije. Na festivalu Čipkarija v Idriji, v Jesenicah na festivalu Odmev kot zmagovalni bend predizbora, na Glasu mladih v Črnomlju so dosegli drugo mesto v kategoriji "avtorska skladba", leta 2014 so nastopili na "Največjem študentskem pustovanju" v Rožni dolini, v Ljubljani so nastopili v Ziferblatu, v Vili Veselova in lani na našem spremljevalnem programu. Kar nekajkrat pa so že nastopili tudi kot predskupina zasedbe Čedahuči, obiskali so Sežano in odigrali koncert na večeru Mladi Fest, nato pa naslednje leto prišli še v MC Podlaga. Večkrat se podajo na ulico, med zidove, kjer ustvarijo intimno vzdušje za tiste, ki gredo slučajno mimo.

Zasedba:

Aljaž Hrastar, ak.kitara, vokal, el.kitara

Maja Hrastar, vokal,

Gregor Gorenčič, bass kitara

Janez Janežič, el.kitara, vokal

Luka Gorenčič, bobni

Zala Hrastar, violina, vokal,

Mateja Kralj (klavir, klarinet)

Povezave:

Fotke.

Zunanje povezave: aljohrastar.wixsite.com/eniodsedmihmilijardwww.facebook.com/eniodsedmihmilijard/?freftswww.youtube.com/watch?vo7ukctmksksFestival Poleti v NUK

Vir: KUD Arhiteka, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja KUD Arhiteka:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid