Predstavitev Dogodkov za Samske + druženje

Se spogledujete z mislijo, da bi prišli na naše dogodke ali potovanja? 

  • Ste samski in bi radi izvedeli, kakšne vse so vaše možnosti oz. priložnosti v Sloveniji, da spoznate nove ljudi?

  • Morda pa vedno bolj razmišljate v smeri, da boste kmalu postali samski in se sprašujete, kako se pravilno "lotiti" svoje samskosti?

Verjamemo, da različna obdobja v naših življenjih lahko prinašajo pozitivne stvari in seveda tudi negativne. A če jih obrnemo sebi v prid, se pozanimamo, kaj vse lahko storimo, da bo naše samsko življenje čim bolj polno, potem smo vsekakor naredili en ogromen korak naprej k svoji lastni sreči.

Tokratni dogodek ne bodo Hitri zmenki oz. ne bodo zmenki v nikakršnem koli pomenu. Tokratni dogodek bo namenjen predstavitvi vseh naših Dogodkov za Samske vsem tistim, ki se še spogledujete s tem, ali bi prišli ali ne.

Ko je enkrat led prebit, ni razloga, da ne bi prišli s popolnoma sproščeno energijo, z željo po druženju brez pričakovanj in z željo po lepem spoznavnem večeru.


To je naš 1. predstavitven dogodek, saj želimo samskim in ne samskim čim bolj nazorno predstaviti, kako je na naših različnih dogodkih in potovanjih.

Pokazati vam namreč želimo, kako poteka vsak izmed naših dogodkov in potovanj v ponudbi, kako se ljudje počutijo, kaj vse doživijo na dogodkih in po njih, kako se obnašati, obleči, kako komunicirati ...

Vse to z namenom, da si boste lahko še boljše predstavljali, kako se imamo, kaj vse ponujamo, kako delujemo in seveda, da spoznate nas in naš čudovit sistem srečevanja in druženja.

Predstavili vam bomo kaj počnemo in predvsem, da počnemo stvari srčno, saj vemo, da točno to dela celoten svet veliko lepši in ga vedno bolj prebuja v svetlo in zavestno energijo Ljubezni.

Najprej se pozanimajte, kako točno potekajo naši dogodki, istočasno prebijte led, nas spoznajte, nato pa se odločite, ali bi radi prišli na kakšen naš dogodek ali celo potovanje. Enostavno. Pa še družabno obenem. :) 


Pocrkljali vas bomo:

  • z veliko informacij o tem, kakšne dogodke organiziramo, kako izgledajo in kako se na njih najboljše pripraviti
  • s pijačo dobrodošlice
  • praznimi listi za zapisovanje in pisali :)
  • z veliko dobre volje in navdiha za vašo čim bolj izpolnjeno (trenutno) samskost
  • in seveda s simpatičnim druženjem z ostalimi udeleženci ob koncu naše predstavitve (seveda čisto po vaši želji)


Cena dogodka

Cena dogodka je simboličnih 20 €.

Sedaj imate odlično priložnost. da se spoznamo v živo, še preden se odločite za obisk dogodka. Toplo vabljeni! 

Zunanje povezave: Več o Predstavitvi Dogodkov za Samske in PRIJAVI

Vir: Dogodki za Samske, Napovednik.com

Naročite se na email listo Dogodki za Samske:

Video

Zemljevid