Naio Ssaion (SLO)

  • Kaj: Pop in rock
  • Kdaj: sobota, 20.5.2017 ob 22.00
  • Kje: Orto bar, Ljubljana
  • Prireditelj: Orto Bar
  • Vstopnina: 7 EUR/ 10 EUR na dan koncerta

 

naio ssaion napoved Orto Bar

Cena vstopnic v predprodaji 7 €, na dan koncerta 10 €.

 

Skupina naio ssaion se po 10 letih premora vrača na koncertne odre in prvič se bodo v živo predstavili prav v Orto Baru!

Skupina je pod imenom naio ssaion začela nastopati leta 2003. Leta 2004 je izdala prvi album z naslovom numedia, single n.ss je bil nominiran za skladbo leta v Sloveniji. Leta 2005 je skupina zmagala na nekaj mednarodnih tekmovanjih, igrala kot predskupina ameriški superzvezdnici Pink, podpisala pogodbo z založbo Napalm Records ter izdala album out loud v angleškem jeziku. Album je bil distribuiran po celem svetu, prodan v preko 10.000 izvodih, za single miss you je bil posnet videospot, skladba the mirror pa uvrščena na Metal Hammer kompilacijo.

Kombinacija ženskega vokala, električne violine in energičnih nastopov je skupini naio ssaion odprla vrata do velikih odrov širom Evrope. Nastopali so kot predskupina Apocalyptici in Ill Nino, s skupino In Extremo odigrali evropsko koncertno turnejo pred skupno 70.000 obiskovalci in spremljali Siddharto na slovenski turneji. Leta 2007 si je skupina vzela premor, ki je z izjemo nekaj ljubiteljskih glasbenih udejstvovanj, trajal do danes.

Na koncertu v Orto Baru bo premierno v živo predstavljen single iščem te, seveda skupaj s starim materialom iz albumov numedia in out loud ter nekaj novostmi.

Vir: Orto Bar, Napovednik.com

Zemljevid