Gombač & Kradljivci časa

Na Ljubljanskem gradu smo za uvod v poletje pripravili glasbena in plesna večera pod zvezdnim nebom v ambientu grajskega dvorišča. Začeli bomo s koncertom letošnjega nagrajenca Prešernovega sklada Boštjana Gombača, ki bo s svežo zasedbo Gombač & Kradljivci časa premierno predstavil svoj avtorski prvenec. Poletno vzdušje bo dan kasneje z velikim koncertom nadaljevala priljubljena zasedba Katalena, katere član je tudi Boštjan Gombač.

Sledila bosta plesna večera; na prvem boste ob spremljavi zasedbe Cubismo zaplesali v latino ritmih salse, rumbe, čačača-ja …; glasbeni gost drugega plesnega večera pa bo Davor Radolfi.

Grajske poletne noči med 21. in 24. junijem 2017.

 

GOMBAČ & Kradljivci časa

Na poletni solsticij vas bo v najkrajšo noč v letu popeljal multiinštrumentalist Boštjan Gombač. Z ekipo vrhunskih glasbenikov, zbranih pod imenom Kradljivci časa, bo premierno predstavil svojo avtorsko, z duhovito energijo nabito muziko, ki vam bo zamajala tla pod nogami. Pridite, kresalo se bo!

Kradljivci časa so:

Jošt Drašler – kontrabas

Uroš Buh – bobni, glas

Andraž Mazi – kitara

Nejc Škofic – klaviature

 

Cena vstopnice: 12 EUR, 10 EUR*

Cena vstopnice za oba koncerta skupaj: 20 EUR, 18 EUR*

V ceno vstopnice je vključena tudi povratna vozovnica za vzpenjačo.

* študentje, upokojenci, skupine nad 15 oseb

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, spodnja postaja vzpenjače, in na vseh prodajnih mestih (med drugim Petrolovi bencinski servisi, poslovalnice Kompasa po Sloveniji …). 

Zunanje povezave: www.ljubljanskigrad.siwww.mojekarte.si

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid