K4x4 w. Andrew James Gustav

  • Kaj: Tehno, elektronika, house
  • Kdaj: sreda, 26.4.2017 ob 23.00
  • Kje: Klub K4, Kersnikova 4, Ljubljana
  • Prireditelj: Klub K4
  • Vstopnina: Do 24.00 5EUR / po 24.00 7EUR

Na predvečer boja proti okupatorju, bo v Štirki boj 4x4 razpaljotke. Prihaja namreč Andrew James Gustav, med didžeji prav svojevrsten fenomen. Obsesivno raziskovanje in zbiranje obskurne glasbe ga namrče spremljata že od rosnih najstniških let in ko je pod vplivom Ricarda Villalobosa in Zipa začel odkrivati klubsko sceno je bilo hitro jasno, da standardna, vkalupljena house in tehno godba zanj ne bo dovolj.

Ko je po nekaj letih zbiranja plat končno pogumno stopil tudi za mešalko, se je po hitrem postopku, oborožen s piflarsko selekcijo čudovito nenavadnega tehna ter drznim miksanjem izstrelil v svet. Zdaj ga lahko vsak vikend najdemo na špilih od Urugvaja do Japonske, Ljubljana pa je že od prvega obiska dalje na vrhu njegovega spiska najljubših destinacij. Edino pravilno je, da nam spet razkaže globine svojih kufrov.

Ne skrivamo tudi dejstva, da bo ravno na ta dan rojstni dan praznoval dolgoletni prijatelj Štirkine publike in samega kluba - Ian F. Lajnap bosta zaokrožila Marin in Mayell, ki jih tako kot Andrewa odlikuje neumorno raziskovanje ultimativnih klubskih zvokov.

- - - - -

Arena
ANDREZ JAMES HUSTAV (Art Of Dark)
MAYELL

Bar:
IAN F. (Colors, Jesus Loved You)
MARIN (Just Us)

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
//

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA/ ENTRANCE FEE
5€ < 24.00h < 7€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

 

Zunanje povezave: www.klub-k4.siwww.facebook.com/klubk4Facebook dogodek

Vir: Klub K4, Napovednik.com

Video

Zemljevid