TheWet in Big Foot Mama

  • Kaj: Pop in rock
  • Kdaj: petek, 21.4.2017 od 18.00 do 1.00
  • Kje: Loški Pub, Škofja Loka
  • Prireditelj: Boombox komunikacije
  • Vstopnina: Vstop na preddogodek brezplačen, vstop na koncerte od 12 EUR dalje

THeWET, škofjeloški sestav štirih prijateljev, družbeno kritičnih in hkrati sproščenih ter brezbrižnih osebkov, bo v petek, 21. aprila ob 21.00, nastopil v rodni Škofji Loki. Oder si bodo delili z Big Foot Mamo, koncert pa bo potekal na zimskem vrtu Loškega puba. THeWET bodo s tem koncertom proslavili 10 let glasbenega udejstvovanja, ki jih je na koncu povezalo v skupino THeWET, zato pripravljajo enourno poslastico hudih komadov, dobre energije in vlažnega vzdušja, ki jo bodo obogatili Matjaž Kafol na pozavni, Tilen Lebar na saxofonu, Tilen Marolt na trobenti, Ana Žagar na čelu in Simon Gartner na violini.

 

Pred koncertom, ob 18.00, pa bodo THeWET pripravili tudi majhno praznovanje 10. obletnice – v Loškem pubu (notranji prostori) bodo predstavili nov videospot za skladbo ‘Blue Lizard’ in proslavili 10 let glasbenega udejstvovanja, ki jih je na koncu povezalo v skupino THeWET. Vstop na praznovanje 10. obletnice THeWET je brezplačen, koncert, ki se prične ob 21.00 na zimskem vrtu Loškega puba pa ima vstopnino.

 

 

 

THeWET sestavljajo štirje prijatelji, ki skupaj igrajo že skoraj 10 let. V svojih skladbah se dotikajo vsakdanje realnost; so hkrati družbeno kritični in sproščeni, mladostno brezbrižni, v skladbah pa ne manjka tudi humorja, domišljije in ljubezni. Čeprav se žanrsko ne omejujejo, od njih najpogosteje slišite unikatno različico funk, reggae, ska in hard rock glasbe. V lanskem letu so izdali prvenec 'Trip to Boston', prvovrstno mešanico glasbenih žanrov, ki pa jih svojevrstno mešajo v lasten glasbeni izraz.

THeWET so pred kratkim naredili nov korak na svoji glasbeni poti: predstavili so nov videospot za skladbo 'Funkolač', v katerem so funku 'dali' človeške lastnosti in ga spustili s svoj vsakdanjik. Si predstavljate, da v vaše življenje vstopi funk? THeWET si! 

V vseh teh letih so se THeWET naučili, kako poskrbeti za dobro vzdušje in nepozabno zabavo – njihovi koncerti so polni smeha, dinamike, pozitivne energije in glasbe, ki se dotakne vsakega na svoj način.

 

Vstopnice za koncert THeWET in Big Foot Mama so na voljo v Loškem pubu in na prodajnih mestih Eventima.

REDNA CENA 1. - 12 € Loški pub
REDNA CENA 2. - 15 € Eventim
NA DAN DOGODKA - 18€

Zunanje povezave: THeWET Facebook

Vir: Boombox komunikacije, Napovednik.com

Video

Zemljevid