Veliki koncert: Mišo Kovač z gosti

  • Kaj: Narodno-zabavna
  • Kdaj: petek, 21.4.2017 od 20.00 do 1.00
  • Kje: Hala Tivoli, Ljubljana
  • Prireditelj: Event24
  • Vstopnina: 19 EUR v predprodaji

Radio Aktual in Euterpe Events sta združila moči in ob zaključku meseca aprila, natančneje 21.4., pripravila v Dvorani Tivoli mega spektakel z naslovom: VELIKI KONCERT: MIŠO MATE KOVAČ z gosti: Maja Šuput, Davor Borno, Zdravko Škender in skupina Tequila.

Kdo je legendarni pevec, MIŠO KOVAČ?

Mišo Kovač je najuspešnejši glasbeni izvajalec iz območja bivše Jugoslavije, ki je v svoji 47-letni karieri prodal več kot 20 milijonov plošč, osvojil nešteto nagrad in se upravičeno zasidral na prestolu kot eden najbolj markantnih in karizmatičnih hrvaških pevcev. Vrhunec svoje popularnosti je doživel konec preteklega stoletja in vse do danes uspel obdržati status kralja hrvaške estrade, kateremu zvesto sledi množica oboževalcev vseh generacij. Le kdo ne pozna njegovih uspešnic 'Ostala si uvijek ista', 'Svi pjevaju', 'Ako me ostaviš', 'Ja nemam razloga da živim', 'Ti si pjesma moje duše' ter nešteto drugih. Mišo svojo lokacijo koncerta zbere zelo skrbno in v ponos nam je, da se tokrat vrača prav v Ljubljano.

GOSTJE na koncertu:

MAJA ŠUPUT
DAVOR BORNO
ZDRAVKO ŠKENDER
Skupina TEQUILA

VSTOPNINA

VSTOPNICE po FIRST minute ceni so že v prodaji in sicer na povezavi Mladi smo.

SISTEM EVENTIM (vstopnice so že v prodaji):

1. EVENTIM PRODAJNA MESTA
2. BENCINSKI SERVISI PETROL
3. TRGOVINE BIG BANG
4. Preko spleta.

Zunanje povezave: goo.gl/ednukdwww.eventim.si/si/vstopnice/veliki-koncert-miso-kovac-z-gosti-ljubljana-dvorana-tivoli-954435/performance.html

Vir: Event24, Napovednik.com

Zemljevid