Tekmovanje v menjavi gum - TyreChallenge

Tyre Challenge je prvo državno tekmovanje v najhitrejši menjavi pnevmatik na avtomobilu.

Glavna nagrada je set pnevmatik po vašem izboru, ki jih podarja vodilni trgovec najboljših svetovnih znamk pnevmatik na spletu, nemško podjetje Delti.com. 

Prijavite se lahko na spletni strani dogodka. 

Javna agencija za varnost prometa bo v okviru dogodka osveščala in informirala glede varnosti voznikov mopedov in kolesarjev, ter sodelovanja otrok v prometu. Udeleženci se bodo lahko preizkusili v reakcijskem času na mopedu, praktično bodo preverili težo glave ter se poučili o pravilni namestitvi in izbiri zaščitne čelade. Prav tako pa si bodo lahko pridobili praktične nagradice, če bodo pravilno odgovorili  na zastavljena vprašanja. 

Ker se bo Tyre Challenge tekmovanje zgodilo v centru prestolnice, pred najbolj urbanim in najbolj zelenim hotelom v mestu (hotel Park), bodo temu primerni tudi avtomobili, saj bodo tekmovalci  svoje veščine menjave pnevmatik pokazali na avtomobilih, ki so kot nalašč narejeni za tako majhno prestolnico kot je Ljubljana – na MINIjih, ki so jih v ta namen posodili iz edinega samostojnega salona MINIjev, ki se nahaja v ljubljanskem BTCju. 

Dogodek bo vodila Ula Furlan.

 

 

 

 

Zunanje povezave: Tyre ChallengeGume Direkt

Vir: gume-direkt.com, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja gume-direkt.com:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid