Stand up (KR) - Martina Ipša

Vesela, debela, Štajerka. Pikra, sarkastična, predvsem pa kritična in brez zavor do aktualnih družbenih dogodkov.

Zase pravi, da nima stasa, ima pa glas in zvrhano mero odločnosti in samozavesti. 

Na gledališke odre po Sloveniji prihaja s svojim solo šovom prvo žensko ime stand up komedije
Martina Ipša.
Po uspešnih predstavah Muca maca 2, XXL Bejbe, Mož iz Manče (muzikal POP TV) so sledile TV oddaje: stand up Brez dlake na jeziku, lastna satirična oddaja Bizarno Aktualno, oddaja Na zdravje, stand up kotiček v času svetovnega nogometnega prvenstva na RTV SLO, Stand up & more na Comedy Central in ne nazadnje tudi zmaga na finalni oddaji Piramide, kjer je s svojim šarmom, kritičnostjo in jezikavostjo prekosila Zmaga Jelinčiča, potrjuje, da je Martina Ipša ženska brez dlake na jeziku.
Ker verjame, da se moraš najprej znati pošaliti iz sebe, če želiš biti kritičen do drugih, se v svojem šovu najprej dodobra ponorčuje iz svojih življenjskih zgodb in iz sebe, nato pa se, v svojem stilu in z udarnim materialom, ki je aktualen in družbeno kritičen, loteva okolice.
Po devetih letih nastopanja in več kot 1000 nastopih, ve kaj je občinstvu všeč, čemu se smejijo in je povsod odlično sprejeta.
V svojem šovu je pikra, sarkastična, kritična in brez zavor.
Bogate izkušnje ji omogačajo, da se prilagodi vsakemu občinstvu in tako zagotovi, da bodo vaši obiskovalci odšli z nasmeškom.

 

Vstopnina:
Predprodaja: 6 EUR
Na dan dogodka: 9 EUR

Vstopnice bodo v prodaji od 31.1. na Planet baru v Planetu Tuš Kranj. Število vstopnic je omejeno!

Za vse obiskovalce je zagotovljeno sedišče na dogodku.

Na telefonsko številko 070 881 325 lahko opravite tudi rezervacijo mize in v predstavi uživate ob kozarcu vaše najljubše pijače.

Več o dogodku: 

Več o stand up komediji:

Zunanje povezave: www.standupsi.com/index.php/napovednik-dogodkov-57/details/1602-stand-up-kr-martina-ipsawww.standupsi.com

Vir: Standupsi.com, Napovednik.com

Video

Zemljevid