Reggae Allnighter!

  • Kaj: Alternativa, urbana
  • Kdaj: sobota, 25.3.2017 od 21.00 do 6.00
  • Kje: Klub ZOO, Tržaška cesta 2, Ljubljana
  • Prireditelj: ZOO
  • Vstopnina: 5EUR 23:00 8EUR

ZOO presents.

Reggae Allnighter
(Dancehall, Reggae, Roots, Dub, Stepper)
________________________________________

Sobota 25.03.2016, ob 21h

Po uspešni prvi izvedbi Reggae Allnighter Live, ko je v Ljubljani gostoval Jah Bami skupaj z Brammo Shantijem ter lokalno podporo s strani OhoRoha ter The Wild Citizen, smo se ponovno potrudili in vam z navdušenjem napovedujemo nov reggae koncert. Ponovno v Ljubljani Bramma Shanti, tokrat na mikrofonu legendarni Mark Wonder.

Mark Wonder
Prekaljeni reggae glasbenik, ki najbolj slovi po svojem žametnem glasu. Že kot mladeniča so ga prav zato oklicali za naslednika legendarnega Gernett Silka. Za seboj ima pestro glasbeni kariero, s katero je začel v začetku 90ih. ima že 9 izdanih albumov in sodelovanja z velikani kot so Sizzla, Gentleman (musician) , Luciano, capletonmusic…. Za svoj prvi nastop v Sloveniji obljublja svoj znamenit energičen nastop ter glasbo prežeto z zavestnimi besedili. Koncert, ki ga pravi ljubitelji glasbe ne smete zamuditi.

Bramma Shanti
Belgijski selektor, za katerega bo to že 5 nastop v letu dni na naših tleh. Je voditelj radijske oddaje Jamstyle on Renegade Radio na britanskem radiu. Prav tako ima svoj Bramma Blog na edinem slovenskem reggae portalu Reggae.SI. Slišali ste ga lahko na lanskem Overjam Festivalu, z Exile Di Brave-om v Kopru in Tolminu, ter nazadnje prav v Zoo klubu klubu skupaj s Jah Bami-em.

Ziggi Mastah – Dubtafari Sound
Legendarni ljubljanski selektor, katerega zbirka dubplatev je resnično osupljiva. Je eden pionirjev slovenske reggae scene. Njegove zabave so gostile imena kot so Protoje, Raggin Fyah, Kazam Davis, Rassi Hardknocks,… Trenutno uživa na Jamajki ter si še širi svojo pestro selekcijo vinilk. Le te vam bo z veseljem predstavil ta večer.

ShugaMan
Hrvaški selektor in voditelj oddaje PulaP Reggae Station vsako soboto na puljskem Radiu Maestral. Poleg Zooja, kjer je že gostoval je sodeloval ne legendarnih puljskih zabavah ter festivalih kot so Seasplash Festival, Outlook Festival, Overjam International Reggae Festival,…

⭐ Mark Wonder
⭐ Bramma Shanti (Jamafrican Crew)
⭐ Ziggi Mastah – (Dubtafari Sound)
⭐ ShugaMan (PulaP Reggae Station)
⭐ The Wild Citizen (BORIS Sound System)

Supported by: Ziggi Rolling Papers & Reggae.SI

Starost 18+
Cena vstopnice:
5€ >> 23:00 >> 8€
___________________________

Klub Zoo
Tržaška 2, 1000 Ljubljana
e-mail: info@zoo-club.si

Follow us.
Facebook: fb.com/zootobacna
Twitter: @zooclubtobacna
Instagram: zooclubtobacna

Vir: ZOO, Napovednik.com

Zemljevid