K4DNB: John B (beta, uk)

  • Kaj: Drum & bass, trance 'n' bass
  • Kdaj: petek, 17.2.2017 ob 23.00
  • Kje: Klub K4, Kersnikova 4, Ljubljana
  • Prireditelj: Klub K4
  • Vstopnina: Od 8 eur

Februarski K4DNB gosti legendarnega, najbolj ekscentričnega, DJja z najboljšo frizuro, DJja, ki je med dnb DJji še v tistih letih populariziral myspace, DJja, ki se rad slika z nagimi ritmi svojih foloverk, skratka najbolj odpiljenega dnb DJja ever, Johna B-ja.

Če Johnu B-ju naredimo takle uvod, lahko slutimo, da je fant res nekaj posebnega. Ne le, da mu je izrazito všeč trance 'n' bass, všeč mu je celo nekakšen robo dance, ki ga včasih izvede za svoje oboževalke. In če ga ne srečaš nekje v Rusiji na kakšni masovki obkroženega s pravimi fenicami dnb-ja, ga lahko najdeš na kakšni peščeni plaži v njegovih GB-flag kopalkah. Kjerkoli že je, ga res težko zgrešiš. Prav tako težko zgrešiš njegove komade, saj še vedno, kot verjetno edini resnični fen, rad zatava v trance 'n' bass sfere, tako je letos izdal TNB mojstrovino StarBurst. V K4 je rolal že kar nekajkrat in nikoli razočaral - prepričani smo, da bo tako tudi tokrat.

Domača podpora je pestra: v bazenu brez frizure Lunic in mojstrica Damaris, v baru pa poskočni MidAir , Yesh in Yooronyaa

- - - - -

Beta bazen:
JOHN B (Beta, UK)
DAMARIS
LUNIC

Alfa bar:
YESH (HR)
MIDAIR
YOORONYAA

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
//

VSTOPNINA/ ENTRANCE FEE
Predprodaja / Presale EVENTIM = od 8 eur (cena se dviguje s številom prodanih kart)

+ Petrol + Pošta Slovenije + Big Bang + Kompas + 3Dva + Kiosk ...
t: +386 (0)1 420 50 00 (pon-sob/mon-sat 8:00 - 16:00)
na dan / at the door: 10 eur < 24.00 < 12 eur

Vstopnica kupljena v predprodaji vam zagotavlja nemoteno vstopanje v klub do 1.00, po tem je mogoče vstopanje v klub skladno s kapaciteto (če je klub poln, velja pravilo en ven - en not, s tem, da najprej vstopajo gostje z že kupljeno vstopnico).

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

Zunanje povezave: www.klub-k4.siwww.facebook.com/klubk4www.eventim.si/si/vstopnice/k4x4-valentino-kanzyani-cadenza-jly-ljubljana-klub-k4-925609/performance.htmlwww.eventim.siFacebook dogodek

Vir: Klub K4, Napovednik.com

Zemljevid