Malignancy (USA), Carnivore Diprosopus (Col), Nade

  • Kaj: Metal
  • Kdaj: sreda, 22.2.2017 ob 21.00
  • Kje: Orto bar, Ljubljana
  • Prireditelj: Orto Bar
  • Vstopnina: 18 EUR v predprodaji, 22 EUR na dan dogodka

četek: 21h
Cena vstopnice v predprodaji: 18 €
Cena vstopnice na dan koncerta: 22 €

Predprodaja vstopnic:
- spletna trgovina On Parole,
- trgovina Truga (Kotnikova 5, LJ),
- Orto Bar
- in na vseh koncertih Dirty Skunks!
Rezervacij in predprodaje prek Eventima NI!

Petkratni udarec brutalnosti v Orto Baru
22. 2. se bo v ljubljanskem Orto Baru ustavila brutalna turnejska karavana, ki ji ni para. Vodili jo bodo ameriški brutalni tehničarji Malignancy - ki seveda ne pridejo sami.
Malignancy so stari mački vzhodnoobalne death metal scene, na katero so se prebili že v devetdesetih, še posebej s prvencem Intrauterine Cannibalism, njihova nesporna klasika pa je album iz leta 2007, Diaries Of The Grotesque. Težki riffi? Check! Brutal vokills? Itak! Blastbeaten devastation? Deri! Nekdanji člani zasedb Hydrocephalic, Mortal Decay, Mortician ipd. vedo, kako se zadevi streže, kar tudi dokazuje najnovejši EP Malignant Future ter še vedno aktualni album (iz leta 2012) Eugenics. Pa tudi to, da njihov bobnar, Mike Heller, igra pri Fear Factory pove marsikaj. Tole bo pokalo ''ko prasica''!
Veliko večje presečenje pa predstavlja ime Nader Sadek. Nekdanji egipčanski državljan se je precej časa nazaj preselil v New York ter s svojimi vizualijami in predvsem tekstilijami očaral tiste, ki radi pogledajo v svet agonizirajoče umetnosti. To so videli tudi Mayhem, ki so Sadeka spremenili v uradnega kreatorja njihovih odrskih scen. In možakar, ki vseeno prihaja iz dokaj divjih koncev sveta, je ekstremni metal seveda očaral. Do te mere, da je napisal glasbo in besedila ter jih predal Blasphemerju (ex-Mayhem), Flou Mounierju (Cryptopsy), Stevu Tuckerju (Morbid Angel), ki so uresničili njegovo vizijo in svet navdušili z albumom In The Flesh. Ekipa je tudi začela nastopati v živo, nazadnje so v Evropi bili predlani, ko je live-ekipo doletela prijetna sprememba v obliki vokalista Travisa Ryana iz Cattle Decapitation. Kdo bo tokrat nastopal v bendu Naderja Sadeka, ne vemo, je pa gotovo, da bo šlo za death metal doživetje, kot ga še niste videli - kar lahko izkusite, če na YouTube najdete DVD-rip live nastopa Living Flesh.
Ostale zasedbe, ki vam ne bodo dale dihati, so kolumbijski Carnivore Diprosopus ter ameriški Embryonic Devourment ter Stages Of Decomposition.
Brutal bo brutal! 22. februarja v Orto Baru v Ljubljani.

 
 

 

Vir: Orto Bar, Napovednik.com

Zemljevid