40 let moje mature PTT IC in18 let inv. upokojitve

"Gaudeamus igitur …" smo davnega leta 1978 složno zapeli dijaki PTT IC (PTT Izobraževalni Center) iz Celjske 16 za Bežigradom. Preko 130 nas je bilo. 

Tudi tokrat bo tako, le da četrt manj. Žal, tako je živjenje! Zato vabim še vas, maturante, ki ste končali leto in dve leti pred mano ter leto za mano.  In seveda, naše drage profesorje.

"Veselimo torej se …" bomo družno slovesno zapeli, slovesno oblečini v "kavbojke in klobuke" … haha! Upam, da boste utegnili … saj nas bo tričetrt že v penziji.

Ja, moji sošolci še v službi, moj upokojenski stalež bo pa dosegel polnoletnost. Pomislite! 18 let lepo varno doma, brez prezgodnje budilke, hitenja, učenja novih in novih sprememb, posledično glavobolov …

Torej,  imam več kot dovolj časa, da nam pripravim par uric prijetnega druženja, skupaj z mojimi nekdanjimi sodelavci … Poštarja Ciril in Tone iz Borovnice, oba Braneta iz Begunj, Rajko iz Šmarate, pa Vida iz Horjula ... Skratka, Notranjska s središčem ob svetovnem biseru … Bivši PTT-ejevci se še znamo analogno - digitalno povezati … in preprosto - poveseliti!

Vodja Anže iz restavracije Galaksija mi bo pomagal pripraviti srečanje za čim več okusov. Ko bova bolj dorekla, bom tu dodala.

PRIJAVA: Vabim …  in obenem prosim plačaj, a ne? Rada bi vas tudi "častila," a imam prenizko pokojnino. Zato …

Drugo leto, do konca maja bom pričakovala vašo prijavo in plačilo kotizacije: 20 €.  

Razliko cene in ostala obvestila bom sproti tu dopisovala.

Malo zgodnja objava? Tako ste mi v predprazničnih dneh predlagali, kar je res praktično. Hvala!


Prijatelji so kot zvezde, temi dodajajo svetlobo in šopek dišav. (Lidija Polak)


Martina Hribar, Ravne na Blokah 12, 1385 Nova vas

Gsm: 051-228-575, E: martinahribar4@gmail.com

Vir: Martina Hribar, Napovednik.com

Naročite se na email listo Martina Hribar:

Zemljevid