K4 Frekvenca: Kvalitat eSpezial w. Beyond House

  • Kaj: Techno, house, elektronika
  • Kdaj: sreda, 25.1.2017 ob 23.00
  • Kje: Klub K4, Kersnikova 4, Ljubljana
  • Prireditelj: Klub K4
  • Vstopnina: Do 24.00 3EUR / po 24.00 5EUR

Navihani in nepredvidljivi večeri prihajajo v mesto!

Ekipa Kvalitat eSpezial bo v sodelovanju s K4 Frekvenco - sredinim večerom, ki skrbi za medvikend žure v ljubljanskem podzemlju, enkrat mesečno v goste povabila najizbranejše domače in tuje selektorje.

Brez bojazni, če imen posameznih gostov morda ne boste poznali, je to le zato, ker njihova selekcija in poznavanje glasbe krepko presegata njihovo prepoznavnost. Ideja je preprosta: ob sredah, enkrat mesečno na Kvalitat eSpezial dogodek povabimo preverjenega selektorja, eden od domačih ogreje petke nato pa jih gost lahko mirno brusi vsaj 4 ure do konca večera.

V tretji ediciji se nam bosta predstavila Nikola Vemić in Doo, člana ekipe Beyond House, ki ima sedež v balkanski prestolnici zabave, Beogradu. Po afro uverturi in funk-soul nadaljevanju, vas čaka čistokrven house v kombinaciji z disko in tropical ritmi.

Beyond House je party serija in glasbeni kolektiv, ki ima rezidenco v kultnemu klubu 20/44. Žanrsko se ne omejujejo, med njihovimi številnimi gosti pa gre izpostaviti Tama Sumo, Levona Vincenta, Mr. Mendela in Antala.

Kvalitatishe eSpezialishe!

- - - -

NIKOLA VEMIĆ & DOO (Beyond House, Beograd)


ogrevanje / warm up:
VUKA (Kvalitat, Ljubaljana)

- - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
//
info@klub-k4.si

VSTOPNINA/ ENTRANCE FEE
3€ < 24.00 < 5€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
K4garderoba@gmail.com

Zunanje povezave: soundcloud.com/beyond-housewww.mixcloud.com/vemicnikola/soundcloud.com/doowww.klub-k4.siwww.facebook.com/klubk4Facebook dogodek

Vir: Klub K4, Napovednik.com

Zemljevid