Pobeg iz zaklenjene sobe - escape room

Prvi Escape Room Enigmarium® v Ljubljani! Vznemirljiva resničnostna igra za dva do pet igralcev, ki je nastalo po vzoru kultnih računalniških iger in obnorela svet je odprla vrata na Trdinovi 8 v centru Ljubljane ter v nekaj mesecih postala najbolj priljubljena zabava v mestu (po ocenah uporabnikov Trip advisorja).

Cilj je, da igralci v času, ki vam je na voljo, najdejo ključ izhodnih vrat in pobegnejo. Ne gre za test inteligence temveč nadvse zabavno družabno igro, kjer morajo igralci logično sklepati, opazovati, krativno razmišljati, sodelovati in najti ključ izhodnih vrat. Zabavno preizkušnjo skrbniki igre spremljajo prek videokamer in z namigi pomagajo usmerjati dogajanje.

V Enigmariumu vas čakajo povsem unikatne uganke in zanke, ki jih ni moč videti nikjer drugje.

Prva soba pobega v Ljubljani  "(od)Rešitev", kjer so v meščanskem stanovanju v stilu Agate Christie na preizkušnji detektivske spretnosti, pa tudi pogum, kajti v sobi prebiva mračna skrivnost.

V drugi sobi z imenom "(m)Učilnica", se lahko srečate najbolj strašno nočno moro: ostati v šoli po pouku, zaklenjeni v kabinetu norega profesorja.

Tretja soba na Poljanski 11 "Profesorjeva skrivnost"

Pod krovno blagovno znamko escape room Enigmarium® priključili še tretjo sobo z imenom "Profesorjeva skrivnost" na Poljanski ulici 11 v Ljubljani. V skrivnostni sobi je profesor Rufus Amadeus po desetletjih eksperimentiranja in izpopolnjevanja ustvaril čudežni napoj. Njegov izum je tako dragocen, da bi ga lahko navadni smrtniki napačno izkoristili – zato ga je moral zavarovati z nizom preizkušenj za vse tiste, ki bi ga iskali Komu bo uspelo dokazati, da je vreden njegove zapuščine?

Vsi, ki ste pozimi zamudili premierno, testno postavitev Escape Igloo-ja na smučišču v Kranjski Gori, se lahko ohladite na Trdinovi, kjer gostuje četrta soba - Escape Igloo®! Pridi in reši svet!

Peta soba: Nekaj strašnega se je zgodilo v ateljeju vrhunskega umetnika Francesca in kruto prekinilo njegovo pot k slavi. Ste dovolj pogumni, spretni in iznajdljivi, da boste odkrili, kaj se je zgodilo in mu pomagali vrnili inspiracijo?

Šesta soba: Slavni kuhar, maestro Luigi je slovel po svoji čudežni omaki za testenine, ki je osrečila vsakogar, ki jo je poskusil. Ko so zanjo izvedeli zlikovci, so se želeli dokopati do recepta. Maesto Luigi je recept skril in zakriptiral, potem pa neke noči izginil. Vam bo uspelo odkriti in pravočano rešiti recept ter narediti svet spet srečen?

Vam bo uspelo pravočasno razvozlati uganke, dešifrirati kode, najti skrite namige ter odkleniti vrata na prostost?

Tega ne vemo. Vemo pa, da te čaka nora in nepozabna dogodivščina in super zabava!

Obisk Escape Room Enigmarium® priporočamo skupinam od dva do pet oseb, kar je idealno za družbo prijateljev, team building ali družino. Vse čaka nepozabna dogodivščina in super zabava!

Pobege prirejamo vsak dan, vendar je obvezna vnaprejšnja rezervacija termina v eni od sob (ali na Trdinovi 8, ali na Poljanski 11) na ali 031 33 44 88

Zunanje povezave: escape-room.siEscape Room Enigmarium Maribor

Vir: Escape Room Enigmarium, Napovednik.com

Naročite se na email listo Escape Room Enigmarium:

Zemljevid