T. Harv Eker Millionaire Mind Intensive Seminar

PRVIČ V SLOVENIJI IN HKRATI PRVIČ V JV DELU EVROPE   Mednarodno priznana 3-dnevna delavnica "Skrivnosti Milijonarjevega uma" 17 -19. Februar 2017, Ljubljana

Ste se že kdaj spraševali, zakaj imajo nekateri ljudje vso bogastvo na tem svetu, medtem, ko se vam kljub trdemu delu nikoli ne posreči?

Si tudi vi želite boljše življenje ter se naučiti obvladovati, tisto kar imate ter ob pogledu na vašo denarnico začutiti veselje namesto strahu ali boste zmogli čez mesec?

Intenzivna 3 dnevna delavnica ustvarjena po knjižnji uspešnici "Skrivnosti Miiljonarjevega uma" vam posreduje znanja in tehnike, ki vas jih ne nauči nobena univerza. To ni še enden izmed seminarjev kako na hitro obogateti ampak delavnica, ki vam razkriva nekatere najuspešnejše tehnike in skrivnosti kako razmišljajo in delujejo bogati ter vam poda preprosta ordja katera lahko nemudoma vpeljete v svoje življeje in na ta način dosežete podoben uspeh tudi sami.

Resnično gre za izjemno intenzivni način učenja, "total Immersion" ki vam omogoča, da pridobljena znanja nemudoma prenesete v prakso ter naučene tehnike implementirate v svoje življenje že v naslednjih 90 dneh.

Za več informacij in urnik dogodka vas vabimo da obiščete spletno stran ali nam pišete na mmislovenia@srglobal.com.

DELAVNICA BO POTEKALA V ANGLEŠKEM JEZIKU, na voljo so tudi vstopnice z vključenim simultanim prevajanjem ter slušalkami. Vljudno Vabljeni!

Zunanje povezave: millionairemindslo.comVeč o poteku 3 dnevne delavnice si lahko preberete na naslednji povezavi:

Vir: Success Resources Ltd., Napovednik.com

Naročite se na email listo Success Resources Ltd.:

Video

Zemljevid