Boris, Milena, Radko

Avtor: Dušan Jovanović

Igrajo: Boris Cavazza, Milena Zupančič, Radko Polič

Režija: Dušan Jovanović 

Polnokrvnost zrelih let ali - v troje je lahko še lepše!

Le kaj je lahko skupnega upokojenemu kapetanu dolge plovbe, igralki in novinarju? Nora ljubezen v zrelih letih seveda!

Ljubezenski trikotnik med Borisom Cavazzo, Mileno Zupančič in Radkom Poličem je precej nenavaden. Prepletajo svoje življenjske izkušnje in se hkrati s svetlobno hitrostjo srečujejo, odljubijo, zaljubijo, dajejo dol, vzdihujejo, se smejejo in – pridejo tudi na idejo o življenju v troje. No ja, za Mileno je to kaj zabavna misel in zelo možna, zanju pa... Zagoreli kapetan pač ne bo delil postelje z modelom, ki se oblači v XXXXL oblačila, ki so iz mode že nekaj desetletij. Poleg tega si je nakopal še zgroženost s strani pokroviteljske Radkove mame. Nabrita stara korenina je usposobila dve pištoli v bran ugledu svojega sina in z njima vadi na Golovcu! Ona pač ne odobrava take svobode prešuštva, o-ne, ker ona te morske volkove dobro pozna – ti naštancajo otroke od Jakarte do Rio de Janeira, potem pa izginejo kot kafre.

V razburljivih in sočnih medsebojnih dialogih se trojica v kratkem času dotakne vseh najpomembnejših vprašanj ustaljenih zakonskih parov – vprašanju strasti, prešuštev, čustvenega ping-ponga, nenadejano prebujenega ognja ljubezni in še kako živahne intime zrelih odraslih. Zakaj bi bilo to sploh žalostno, ko pa je tak zabavni trojček lahko čista komedija, ko bi lahko vendar vsi trije složno živeli pod isto streho, se imeli radi, družili, jadrali in – ko bi pač prišel čas za tisto, izginili to v miru početi … v sosednjo sobo.

Skratka, težav ni – so samo praktične rešitve! Izkušnje brez meja, večna tema in odkrita formula za odličen zakon – komedija, ki vam bo dala misliti drugače! Pozitivno seveda.

 

Vir: Špas teater, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Špas teater:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid