Insession - Nirvana

Insession je mesečni glasbeni dogodek na temo določene skupine, ki je pustila pečat v zgodovini glasbe. Jam session se dogaja v različnih prostorih v Ljubljani po principu "Open mic" večerov, kjer so vabljeni vsi glasbeniki in glasbenice, da predstavijo svojo interpretacijo glasbe na temo večera oz se pridružijo določeni ekipi ali pa snujejo novo na samem dogodku. Večeri so v prvi vrsti namenjeni spoznavanju določene glasbene kulture, ki je zaznamovala svoj čas; predstavitvi glasbe skozi različne pristope/ interpretacije/ poglede glasbenikov; kot tudi druženju in spoznavanju, medgeneracijskem povezovanju idr. Organizatorja: Nataša Kolmanko in Peter Lebar.

V Prulčku se bo 11.01.2017 zgodil jam session na temo skupine Nirvana.

Vabljeni vsi ki skupino poznate, da se nam pridružite za mikrofon, kitaro, bas, boben ali za kakšen (vam) drag instrument in nam predstavite svojo interpretacijo te, ene najbolj vplivnih skupin, brez katere si grunge glasbe ne gre predstavljati.

Za vse tiste, ki ste leta 94 zamudili njihov predzadnji koncert v Ljubljani, vam mama ni pustila ali pa ste bili prestari, vljudno vabljeni.

Zunanje povezave: Več o dogodku na spletni strani

Vir: Prulček, Napovednik.com

Zemljevid