Sejem Narava-zdravje

Na sejem za zdrav življenjski slog

Aktualne vsebine, ki jih ponujajo posamični sklopi– Prehrana, Zdravje, Naravna kozmetika, Gibanje, Wellness in Zeleno sobivanje – privabijo vsako leto več obiskovalcev.

Živite vitalno? Skrbno izbirate živila in vam ni vseeno, kaj jeste, niti koliko in kako se gibljete? Bi radi preverili, kako je z vašim z vašim tlakom, sladkorjem, ali ste nagnjeni k osteoporozi? Kako mentalno in duhovno živeti v skladu s samim seboj? Ne le razmišljate, ampak tudi v praksi sobivate z naravo? Kako delovati trajnostno? Kako vrtnariti sodobno, tudi urbano? Ste ozaveščeni pri odločanju in izbiranju vsebin in ponudbe s področja storitev in izdelkov za zdravo življenje?

Obiščite sejem Narava-zdravje – prostor interakcije, izmenjave informacij, nasvetov iz prve roke. Kuhajte, okušajte, preizkušajte z nami! Izberite po ugodnih sejemskih cenah kaj primernega zase. Izdelek naravne kozmetike, domači med, zelišča, različna olja Udeležite se delavnic, predavanj, degustacij, predstavitev v spremljevalnem maratonu. Posvetujte se s strokovnjaki z različnih področij. Spremljajte program sejma in načrtujte svoj obisk že danes.

47. sejem Narava-zdravje, 24.-27. november 2016, Gospodarsko razstavišče

Vir: Gospodarsko razstavišče, Napovednik.com

Zemljevid