Zavod KULT: Picko in Packo

Zavod KULT: Picko in Packo igrana predstava

 

Vstopnina: 5 eur

Rezervacija in prodaja vstopnic: 041 360 399 / info@domkulture.org / pisarna DKK, Fužine 10, 1240 Kamnik (pon., tor. in pet.: 10.00-12.00, sre. in čet.: 14.00-18.00), TIC Kamnik, bencinski servisi Petrol s sistemom mojekarte.si,  ostala prodajna mesta mojekarte.si (trafike 3dva, M holidays, itd.)

Priporočena starost: 4+ Trajanje predstave: 35 minut Igrajo: Andrej Murenc, Luka Cimprič / Jernej Čampelj, Saša Klančnik

Kdo med nami ne pozna zgodbe o dveh mulcih, polnih neposredne, iskrive in nagajive energije, ki se neznansko zabavata ob zganjanju svojih norčij. Na tak način nam kažeta svet zanimiv, zabaven in tako blizu. Če imamo domišljijo in polno glavo neumnosti je lahko zabava zunaj v resničnem svetu veliko bolj nora kot pa za štirimi stenami z miško ali daljincem v roki. To se mnogim mladim danes zdi že skoraj nemogoče, zato je zgodbica še kako aktualna in tudi poučna, saj ljudje danes, v svetu elektronike, svojim zabavam ne znamo več postaviti meja resničnega sveta.

Predstava, ki ruši starostne in domišljijske ovire, bo zaradi svojstvenega humorja in izvirnosti pri gledalcih vseh starosti izzvala veliko smeha, zabave in sprostitve. Otroci se bodo rade volje poistovetili z dvema junakoma, ki sta polna idej in ki jih tako z lahkoto in za zabavo uresničujeta. Odrasli pa bomo ob igrivosti glavnih junakov zopet odkrivali košček tistega otroškega v sebi. Pomenila pa nam bo tudi korak več pri spoznavanju neizmerne domišljije, razigranosti in nagajivosti otrok, na katere se prevečkrat po krivici razjezimo.

Vir: Zavod za turizem šport in kulturo Kamnik, Napovednik.com

Zemljevid