Lepotica in psihoanalitična zver

Zabavno, pikantno, poučno, provokativno!

Predstava, ki polni dvorane po Sloveniji. Predstava, ki vas ne bo pustila ravnodušnih. Predstava, na kateri bi se znali nasmejati do solz, a tudi marsikaj naučiti. 

Super seksi lepotica Monica Bikinsky (igralka Monika Jekler) z modrcem številka XXL in seksolog Sigman Frojdeb (psihoanalitik Roman Vodeb) prihajata v Kino Pivka - Krpanov dom s pravo odrsko psihoterapijo, humorno, erekcijsko vendar poučno psihoterapevtsko seanso, v kateri bo seksolog Frojdeb pogovorno obdelal lepotico Monico, ki se mu ne bo popolnoma predala, ga izzivala, z njim koketirala, bila "blond"Igralka Monika Jekler v vlogi seksi Monice Bikinsky in psihoanalitik Roman Vodeb alias Sigman Frojdeb, ki bo igral samega sebe.

Tako zabavne, a poučne in hkrati provokativne odrske predstave na slovenskih odrih doslej še ni bilo in je ne bo niti v prihodnje – razen, če se sam Slavoj Žižek odloči in se prepusti gledališčnikom na upo/zlo/rabo, ali pa, da kdo odrsko uprizori pokojnega dr. Ruglja in njegove seksološke delavnice. 

Pozor: predstava je namenjena občinstvu 18+

Prodaja vstopnic: EVENTIM (PETROL bencinski servisi, na vseh Poštah, ) in

1h pred predstavo na blagajni Kina Pivka

Rezervacije vstopnic: 040 33 66 72

"Najboljša predstava ever. Fenomenalno. Takoj bi zastavila svoje ime za marketing."

(direktorica marketinga v ljubljanskem podjetju)

"Monika je petarda!" (SMS gledalca po predstavi v Trbovljah)

"Roman razbija tabuje brez dlake na jeziku, ne slepomiši, ne zavija v celofan, v stilu, kot mu ga daje njegovo visoko inteligentno čelo. Pade čist notr in četudi je dosti monologa, se gledalec vseeno nasmeji in skozi tak "učni proces" nezavedno (na)uči marsikaj, kar mu lahko koristi. Res je tudi, da je treba mozgati z možgančki, če hočeš vse razumeti, predvsem pa odvreči predsodke in biti "open your mind". To ni klasična komedija temveč prej parodija na zamotane vzorce, v katere smo bolj ali manj vsi vpeti in blagor tistim, ki se zmoremo toliko odpreti in temu smejati :) Kdor si dopusti, lahko ozavesti, predrugači, izboljša svoje delovanje skozi uvide, nadgrajeno miselnostjo Meni so bili vmesni komični vložki, nekateri zelo inovativni, izvirni :) je bilo pa vmes zanimivo tud folk opazovat z zadnje vrste, ni blo dolgčas, Roman bi imel dost kosti za obrat, huh ;) Itak pa je utopija, da bi bilo vsem vse všeč; vsak dobi tisto, kar potrebuje prej ko slej nas življenje sooči, od nas je pa odvisno, ali bomo to predelali ali pa ne. Pa srečno na poti Življenja!" (objavljeno na Facebooku)

"Sledila je predstava, v kateri sem uživala od 1. do 90. minute in z enim očesom skrbela, kaj si mislijo prijateljice. Roman je briljanten, kri ščije od truda, da bi ženskam vcepil čisto enostavno logiko, naj bomo ženske, naj sprejemamo od moških in moškim tumba, naj dajejo ženskam. Na kratko povzeto seveda. In Monika! Je tako srčkana punca, s tako briljantno podobo "ženske za ožent", da smo malo goltale slino in vsaka pri sebi ugotovile, kje naših moški ne zadovoljimo "u piko". Že to, da gremo na predstavo, poslušamo in sprejemamo predstavo do koncaje pol zmage!" (zapis gledalke na Facebooku po predstavi v Trebnjem)

Zunanje povezave: www.eventim.si/si/vstopnice/lepotica-in-psihoanaliticna-zver-pivka-kino-krpanov-dom-424846/event.html

Vir: Zavod "Zimske urice", Napovednik.com

Zemljevid