Vonj sivke in rožmarina

VPIS V USPOSABLJANJE IN NPK ZELIŠČAR 

Vas zanima kako pridelati, predelati lastna zelišča v tradicionalne zeliščne pripravke/izdelke in jih tržiti?  Ne veste kdo vam lahko nudi strokovno podporo v procesu od pridelave do prodaje, kaj zahteva zakonodaja? Nabirate nekatera zelišča, pa bi želeli o njih še več izvedeti?

Vabljeni na brezplačno predstavitev in vpis v 90 urni program, ki se predvidoma prične v marcu. Da bo srečanje še bolj zanimivo, bo z nami pridelovalka sivke in rožmarina iz Goriških Brd, ki je tudi sama pridobila nacionalno poklicno kvalifikacijo NPK ZELIŠČAR in svoje izdelke prodaja pod blagovno znamko "VONJ POLETJA". Gotovo boste začutili trenutke čarobnosti poletja in pridih Mediterana, saj bo gostja s seboj prinesla širok nabor lastnih naravnih izdelkov, v katere je ujela vonj doma pridelane sivke in rožmarina.

Za dogodek so obvezne prijave. Prednost imajo kandidati za 90 urni program usposabljanja ter NPK ZELIŠČAR.

Lahko se udeležite strokovnega usposabljanja v celoti ali posameznih predavanj, delavnic. Poudarek bo na srečanjih s praktiki, na znanjih trženja, komunikacije, na poznavanju zakonodaje. Več preberite pod NPK in v katalogu strokovnih znanj.

Tisti, ki že imate znanja in izkušnje na področjih navedenih v katalogu strokovnih znanj, lahko brez usposabljanja svoja neformalno pridobljena znanja potrdite pred komisijo in pridobite NPK ZELIŠČAR.

Pomlad na Ljudski univerzi Ajdovščina prinaša še 50 urno usposabljanje za PREDELAVO SADJA; 60 urno usposabljanje za IZDELAVO KRUHA, POTIC, PECIVA IN TESTENIN NA TRADICIONALNI NAČIN in NPK na obeh področjih.

Informacije, prijave na 05 366 47 50, 041 437 785 ali na info@lu-ajdovscina.si.

Vir: LJUDSKA UNIVERZA AJDOVŠČINA, Napovednik.com

Zemljevid