Hitri zmenki (25-35 in 35-45 let)

  • Bi radi v 1 večeru spoznali od 10 do 20 novih oseb nasprotnega spola in prav z vsako izmenjali 7 minutk pogovora v dvoje?
  • Želite tudi vi preizkusiti najbolj priljubljen, učinkovit in zabaven spoznavni dogodek na svetu?     

Ja? Potem so Hitri zmenki zagotovo najboljša izbira za vas!

Prijavite se na dogodek, pridite in se zabavajte ob spoznavanju prav vseh udeležencev na dogodku! 

✔ Ste vedeli?

Na naših Hitrh zmenkih se je oblikovalo že več kot 10.000 prijateljstev, več kot 800 parov in že 9 družinic. Lepo, kajne? :)

✔ Kako potekajo Hitri zmenki?

Po vaši prijavi na dogodek vam bomo vsa navodila poslali na vaš e-naslov, a naj vam potek Hitrih zmenkov vseeno opišemo predhodno.

Po tem, ko se na dogodku zberemo in spijemo pijačo dobrodošlice, se dame vsedejo vsaka za svojo mizo, moški pa se, ob znaku organizatorja, na vsakih 7 minut presedejo k naslednji dami.

Na mizah vas čakajo listi za izpolnjevanje, pisala in celo različne ideje za pogovore:), tako da s seboj ne potrebujete nositi ničesar.

2 dni po dogodku pa vam (glede na vaše izpolnjene liste na dogodku) sporočimo rezultate dogodka - to pomeni e-naslove tistih oseb, s katerimi ste si bili vzajemno všeč. Od tam naprej so zmenki z ujemajočimi simpatijami seveda v vaši domeni.

✔ Nad Hitrimi zmenki so navdušeni!

"Celoten večer poteka zelo zanimivo, navezovanje stikov je izredno enostavno, začetna trema mine v prvi minutki." (Tine, 33 let)

"Na dogodku pridemo vsi z isto željo - se spoznavati, se zabavati in izmenjevati informacije drug o drugem. Tako enostavno je to!
Boste videli, spoznavanje v živo je 100x boljše kot preko spleta. Gre za to, da takoj vidimo človeka, začutimo energijo drug drugega, ni sprenevedanja, ni pretvarjanja. Prideš z odprtimi kartami in si, če ne drugega, pripravljen na čudovito spoznavno doživetje, druženje, mreženje, pogovore o tem in onem. Res, toplo priporočam! Organizacija res na nivoju." (Helena, 33 let)

 VIDEO izjave udeležencev 

VIDEO pogovori na Hitrih zmenkih Več o Hitrih zmenkih in PRIJAVI

Zunanje povezave: Še več pisnih izjavVIDEO izjave udeležencevVIDEO pogovori na Hitrih zmenkihVeč o Hitrih zmenkih in PRIJAVI

Vir: Dogodki za Samske, Napovednik.com

Video

Zemljevid